Toysdaily 玩具日報

[個人收藏] 2022第一帖MB ASTRAEA TYPE-X

先祝各位師兄新年健康快樂!買得安心!玩得放心!食得開心!
原諗住係2021壓軸,但自己太懶所以等到星期日先急急開出嚟試玩同影相,估唔到感覺似玩緊Diaclone咁,換架生同擺pose就已經搞咗一日00系我其實冇乜追開,本人係元祖粉,呢隻完全係為個監察頭同狙擊槍而追現貨,攞上手除咗少少sad同關節有啲太緊有啲太鬆外整體係靚亦多嘢玩,而且玩嗰陣因唔熟佢背景所以自己會有好多構思走出嚟,會幻想呢部無人機點去解救天人~
(唯一sad係胸口呢個位崩咗一少忽)

哩隻最重要的地方係.....

留對金屬連接件比白正玩雙吸塵機
留1支RF同2支HG比力天R3

BTW, 其實Type-X個表面處理真係唔錯, 深色MB真係少D伏
扮下GN-X其實唔錯
我都買咗一盒, 不過仲未開
tsang_20190721 發表於 3-1-2022 02:11 PM
我都買咗一盒, 不過仲未開

師兄快啲開嚟玩啦~你都知啲金屬關節會自動變鬆架嘛
wwwkcc 發表於 3-1-2022 02:45 PM
師兄快啲開嚟玩啦~你都知啲金屬關節會自動變鬆架嘛

應該無咁快呀?
黑機長槍係幾有形既 ... 不過個價都唔平 ... 之前仲有隻紅色又冇買,加上佢又唔係 tv / 電影版機,都係算了。

其實我掙扎緊好唔好棄坑

買咗又唔敢開嚟玩, 屋企又無位擺玻璃櫃
之前冇入紅白正, 我都追左一隻返黎
呢隻真係好玩