Toysdaily 玩具日報

查看: 2035|回復: 11

[分享討論] 食尾圍 12" VS 6" Spiderman Far From Home Black Suit

個人覺得6"唔輸太多; 計性價比好玩抵玩嘅~

‘12用作陳列,’6用來玩!^ ^

謝留名~~~~~~~~~~~~~~~~  發表於 29-12-2021 09:56 PM
鹹魚 發表於 29-12-2021 11:48 AM
‘12用作陳列,’6用來玩!^ ^

是的. 6"爛了不心碎~
spiderrman 6吋同12吋都算係好突顯玩具取向的分野,睇你想扭定想有電影質感, 不䈑今次hottoys都算可動大,頭雕又包埋的話,對比marvel legends要買2盒,其實距離唔差太遠,尤其是頭雕可以由B-去到A+

耐用度我反而唔介意,雖然6吋膠可以玩耐啲,但其實唔駛2年,就已經有新一款,根本玩唔到幾耐,當然明白千幾蚊hottoys 爆膠會心痛。

mushroom 發表於 30-12-2021 02:29 PM
spiderrman 6吋同12吋都算係好突顯玩具取向的分野,睇你想扭定想有電影質感, 不䈑今次hottoys都算可動大, ...

Marvel legends以前抵玩啲~ 依家嘜都炒貴曬.....

當然HT都漲價下我窮L玩平啲囉
darknight 發表於 30-12-2021 06:45 PM
Marvel legends以前抵玩啲~ 依家嘜都炒貴曬.....

當然HT都漲價下我窮L玩平啲囉 ...

可以玩mafex.........

偏瘦 同樣唔似 /無頭雕重貴啲⋯ not my cup of tea
darknight 發表於 31-12-2021 01:48 PM
偏瘦 同樣唔似 /無頭雕重貴啲⋯ not my cup of tea

mafex已經算肥,當然無孩記咁鬼佬
mushroom 發表於 31-12-2021 06:42 PM
mafex已經算肥,當然無孩記咁鬼佬

始終鬼佬做番鬼佬野,日本出番日本角色正啲
darknight 發表於 1-1-2022 02:12 PM
始終鬼佬做番鬼佬野,日本出番日本角色正啲

可惜鬼佬做得精美是雕像