Toysdaily 玩具日報

樓主: stonekeung01

[新品消息] MG限定 1/100 GUNDAM F90 (火星獨立自護軍式樣)

冇計錯如果出齊26個字母,個衣架要27套(I裝有兩套)先show得晒咁多套裝....
火星獨立自護軍式樣 <- 可以 PASS
s0014028 發表於 6-1-2022 10:30 AM
冇計錯如果出齊26個字母,個衣架要27套(I裝有兩套)先show得晒咁多套裝....

果個衣架, 我都係買一個起, 兩個止就算!
無額頭天線的高達??
係得個衣架吸引d
聽人講舊F90漫畫講呢部機原本係F90 2號機,被火星自護軍虜獲後變成依家呢部機,
被F90 1號機打敗後回收,就變成F90 II
見到店鋪有 SHOW 英文字母配件會再販, 而個別字母配件會有跟衣架!
tsang_20190721 發表於 6-1-2022 06:08 PM
見到店鋪有 SHOW 英文字母配件會再販, 而個別字母配件會有跟衣架!

但係我都入晒出咗嘅英文字母

希望之後出嘅字母有得揀埋衣架,不過其實都只會入一兩隻衣架
今次呢隻2号機反而入咗,上次紫色2号,除咗支鎗唔同外,跟本同普通F90冇分別
williamhychan 發表於 6-1-2022 08:04 PM
今次呢隻2号機反而入咗,上次紫色2号,除咗支鎗唔同外,跟本同普通F90冇分別 ...

其實紫色係2號試作機,依家依隻係自護搶走咗之後少改即攞嚟用,支鎗就用翻自護款式,外傳好似話做咗3部F90試作機
果個裝備台 display, 好 L 有型呀!!!
真係想XYZ 香港官網,兩星期前先訂了火星二号機,現在才出衣架Package
!,一入到去咩尻都無,淨買套架就算一盒要幾套我都覺得ok
eddylun99 發表於 25-1-2022 07:02 PM
!,一入到去咩尻都無,淨買套架就算一盒要幾套我都覺得ok

無謂嘥時間啦,到時等大班翻模,大把比人買