Toysdaily 玩具日報

樓主: stonekeung01

[新品消息] DX 暴太郎戰隊

大台每年都蝕錢,係冇錢買嚟播啫。舊動畫片翻兜又翻兜,重播緊4:3畫面嘅keroro,遲啲睇大灣區卡通。
就算有$買黎播 都揀d兒童向多
近期果集達伊 算幾好 但又剪到d打鬥情節一忽忽 要就返兒童向
今年播完暴太郎之後 超級戰隊日本官網無咗 以後要資料又去返googlo道找了
hong1971 發表於 25-4-2023 01:43 PM
就算有$買黎播 都揀d兒童向多
近期果集達伊 算幾好 但又剪到d打鬥情節一忽忽 要就返兒童向 ...

全部打中人或被打中的畫面都cut晒, 睇到莫名其妙d角色打打下無端端飛起或訓底左
yugi 發表於 25-4-2023 03:59 PM
全部打中人或被打中的畫面都cut晒, 睇到莫名其妙d角色打打下無端端飛起或訓底左 ...

放J2可能好D..這套重拾打RPG的心..現在手遊的所謂RPG邊好玩架..
又登入唔到 發表於 25-4-2023 09:34 PM
放J2可能好D..這套重拾打RPG的心..現在手遊的所謂RPG邊好玩架..

主要分別係傳統RPG升咗級係有得打 依家d手遊 課咗金都無得打
TAA 發表於 25-4-2023 09:56 AM
大台每年都蝕錢,係冇錢買嚟播啫。舊動畫片翻兜又翻兜,重播緊4:3畫面嘅keroro,遲啲睇大灣區卡通。 ...

美劇是否都係咁死晒...現在不停播電影..有上一年播一次...
唔係為睇配音版,使鬼等電視台播咩..
又登入唔到 發表於 26-4-2023 12:50 AM
美劇是否都係咁死晒...現在不停播電影..有上一年播一次...
唔係為睇配音版,使鬼等電視台播咩.. ...

係囉 外語劇唔配音 做乜在佢到睇
好似930d片早幾年無哂配音(原來有配既舊片都無), 呢2年知收視唔得 重播果d有返配音 連新播果d都有配音喎
hong1971 發表於 26-4-2023 10:02 AM
係囉 外語劇唔配音 做乜在佢到睇
好似930d片早幾年無哂配音(原來有配既舊片都無), 呢2年知收視唔得 重播 ...

fash,super girl,arrow都播吾哂。。。。唉
『豪華觀賞用黃金鬼退神』

豪華観賞用ゴールドンメッキドンオニタイジン

セット内容:豪華観賞用ゴールドンメッキドンオニタイジン本体…1、刀パーツ…2、取扱説明書…1
商品サイズ:
    豪華観賞用ゴールドンメッキドンオニタイジン本体…H約360mm×W約250mm×D約140mm
    刀パーツ…H約170mm×W約32mm×D約15mm
商品素材:
    豪華観賞用ゴールドンメッキドンオニタイジン本体…ABS・PC・PVC
    刀パーツ…ABS
生産エリア:中国
発売元:バンダイ
価格:24,200円(税込)(送料・手数料別途)
予約期間:2023年5月22日(月)16時~2023年6月30日(金)23時予定
商品お届け:2024年2月発送予定
https://hobby.dengeki.com/news/1941719/

有無人up得出呢隻暴太郎有幾多版整本?
我印象呢隻野由出第一隻,已經不停改色,改改改,

應該近年戰隊出得最多版本主角。
馬仔 發表於 22-5-2023 02:18 PM
有無人up得出呢隻暴太郎有幾多版整本?
我印象呢隻野由出第一隻,已經不停改色,改改改,

好平常 呢季可能收視好咗dd 所以出多幾個版
早十年八年前都係咁 水晶版 黑金版 電鍍版.........

係早幾年d收視差出少咗
仲有呢隻講明觀賞用 要注意呢點
可再加隻金鳳凰胸前合体!
hong1971 發表於 22-5-2023 06:49 PM
仲有呢隻講明觀賞用 要注意呢點

全身金色都好難會成日扭扭擰擰卦..