Toysdaily 玩具日報

[玩具攝影] 百獸戰隊牙吠連者--金鋼合體_牙吠肌肉人(食玩)(SMP)(多圖)

百獸戰隊牙吠連者--金鋼合體_牙吠肌肉人(食玩)(SMP)(多圖)

各位C兄, 大家好, 小弟入左套食玩SMP
就係百獸戰隊牙吠連者--牙吠肌肉人^^

其實小弟真係好鐘意百獸
舊的食玩我都有入, 可睇返我的舊POST
https://bbs.toysdaily.com/thread-173326-1-1.html
當然新出的SMP我都有入貨啦^^
https://bbs.toysdaily.com/thread-467014-1-1.html

今次就帶黎牙吠肌肉人
唔講咁多啦, 去相先~
百獸戰隊牙吠連者
希望大家會鐘意啦

先介紹牙吠熊及牙吠北極熊(黑熊王+北極熊王)

舊版

變身!!!百獸武裝!!!

百獸武裝!!!

牙吠王雙砲

傳說呢招威力太大, 紅獅王都頂唔住...
所以就出現左另一隻獸...

牙吠猩猩(猩猩王)

舊版

今次SMP出得好正, 有埋香蕉炸彈

<愛 ‧ 戰隊>之香蕉速遞

百獸合體!!!

是次SMP除了可用返上一SET的金鷹同黑牛外
其實仲安排左對假腳
先用假腳玩下先^^

合體!!牙吠肌肉人!!!

舊版

用假腳, 後腰會係中空, 感覺有啲怪
但有二個鈎, 可起佢件武器

換返金鷹同黑牛先~

可動依然很好

牙吠犀牛及牙吠犰狳(犀牛王+穿山甲王)

舊版

變身

獅王合體--足球先鋒

穿山甲要出黎啦
入返塊板,就唔覺有個吉位啦~

至於穿山甲呢...

射門啦~~

牙吠肌肉人+犀牛王+穿山甲王

先要配返個腰環

金鋼合體--足球先鋒

舊版

金鋼射門!!!

好感動, 終於入到佢同有機會砌啦
我真係好鐘意百獸
期待下一SET銀狼
呢個百獸動物園就要完成架啦^^

邊有完得咁易? 紅猩猩, 大鷹, 大獅子, 古代百獸...慢慢做笨大奴隸吧~
咁又真係個深坑黎既......
nobita16 發表於 22-12-2021 06:47 PM
邊有完得咁易? 紅猩猩, 大鷹, 大獅子, 古代百獸...慢慢做笨大奴隸吧~

我情願做奴隸好過佢又係只出主角機就唔再出