Toysdaily 玩具日報

查看: 7288|回復: 27

[新品消息] 8月 魂限【龍珠 Fighter Z】SHF 人造人21號 (白衣)

From DRAGON BALL FighterZ, Android21(Lab Coat) will join S.H.Figuarts!
Stay tuned for upcoming information!

https://www.instagram.com/p/CXp4ASCPCbO/

電影說有個意外角色活躍轉頭就公佈21號, 唔通就係佢
人造人21號 (Lab Coat)?人類型態果個21號?真係出佢就好啊!小弟必買!估唔到佢D人氣都幾高喎!
yugi 發表於 19-12-2021 07:10 PM
電影說有個意外角色活躍轉頭就公佈21號, 唔通就係佢

除咗SHF, 連Dragonball Fighterz 都宣佈會新追加21號(白衣)
https://youtu.be/NPM04TtfK-Q

電影故事又係講紅帶軍
睇嚟21號肯定會出場!!
興趣唔大,等Z 18號2.0,比迪麗
咁都可以出另一version,又唔見Z壞人出,第二菲利,第三菲利,機械菲,悟飯布,悟天格斯布,純粹惡,黑瘦布,太多數唔哂⋯⋯
咁都可以出另一version,又唔見Z壞人出,第二菲利,第三菲利,機械菲,悟飯布,悟天格斯布,純粹惡,黑瘦布,太多數唔哂⋯⋯
windowxp 發表於 23-12-2021 10:04 AM
咁都可以出另一version,又唔見Z壞人出,第二菲利,第三菲利,機械菲,悟飯布,悟天格斯布,純粹惡,黑瘦布 ...

呢啲新角色/三線角色,
要催谷先有人買
二月有FighterZ活動, 四月上埋套戲
一定係最多人想買人造人21號嘅高峰期

反而舊角色/二線角色, 無論早出遲出, 想買嘅人都唔會點變
慢慢出都冇咩影響
兩蚊 發表於 23-12-2021 11:41 AM
呢啲新角色/三線角色,
要催谷先有人買

咁又係, 基利特戰隊都咁多年至出

.........
兩蚊 發表於 23-12-2021 11:41 AM
呢啲新角色/三線角色,
要催谷先有人買

真,好似隻籃毛格比達,拖拖下諗諗下就無諗住後追,如果出z舊電影配色金毛,應該唔會無左件事
G3X 發表於 23-12-2021 04:04 PM
真,好似隻籃毛格比達,拖拖下諗諗下就無諗住後追,如果出z舊電影配色金毛,應該唔會無左件事 ...

藍毛格比達?唔使後追喎!好似出年四月又再販,仲要連埋「超」版布洛尼一齊來添!
THOUTHER 發表於 23-12-2021 04:42 PM
藍毛格比達?唔使後追喎!好似出年四月又再販,仲要連埋「超」版布洛尼一齊來添! ...

未再販前,有小小升,無意欲左好耐,等金毛同超4版

S.H.Figuarts 人造人間21号(白衣)

価格: 6,600円(税10%込) 6,000円(税抜)
発売日: 2022年08月
対象年齢: 15才以上
全高約145mm
材質: PVC、ABS製
セット内容
    ・本体
    ・交換用表情パーツ4種
    ・交換用手首左右各5種
    ・交換用腕組パーツ
    ・エフェクトパーツ

https://tamashii.jp/item/13892/

身材靚,好睇過魔人個隻
眼大大,幾靚。好過魔人化版本,又好過宇宙18號。