Toysdaily 玩具日報

樓主: stonekeung01

[新品消息] Figure-rise Standard 幪面超人BLACK

砌模型同買完成品的分別係:砌模型,你可以直砌又得,或者將唔滿意的部份大改造,改到滿意為止。
keroro-1972 發表於 17-12-2021 05:37 PM
我覺得真骨雕比例妤妤喎

我唔係鍾意大頭而係鍾意正常啲, 個頭太細好奇怪

真骨BLACK係兩隻手唔夠粗啫,其他位都收貨
HighLamb 發表於 18-12-2021 12:06 PM
砌模型同買完成品的分別係:砌模型,你可以直砌又得,或者將唔滿意的部份大改造,改到滿意為止。 ...

笨大係可以出得好好, 佢2014年隻555同KABUTO我絕對收貨, 我係一路等佢出昭和幪超, 依家出到呢個樣肯定係故意唔會支持

https://www.1999.co.jp/eng/searc ... archkey=Kamen+Rider
keroro-1972 發表於 18-12-2021 07:30 PM
笨大係可以出得好好, 佢2014年隻555同KABUTO我絕對收貨, 我係一路等佢出昭和幪超, 依家出到呢個樣肯定係 ...

咁你唔買就係向笨大投"NO"一票,佢賺唔到你錢,你又無損失。

唔熟識banadi點運作...不過佢寫明現在是cg圖, 應該有得改? 呢度都唔滿意, 日本肯定仲激...請賜教

我覺得身型好似好...僵直和過時的感覺??唔知點形容....好似舊hg 和 hguc 咁嘅分别
P.s 啱啱上網睇真骨雕,可能差咗個"皺摺" 感
justavisitor 發表於 18-12-2021 10:34 PM
唔熟識banadi點運作...不過佢寫明現在是cg圖, 應該有得改? 呢度都唔滿意, 日本肯定仲激...請賜教

我覺得身 ...

響鬼CG圖無咩事但實物個頭大左
期待陸續出昭和果批。
HighLamb 發表於 18-12-2021 12:06 PM
砌模型同買完成品的分別係:砌模型,你可以直砌又得,或者將唔滿意的部份大改造,改到滿意為止。 ...

生物體態嘅身形比例點改...
undoy 發表於 21-12-2021 12:36 PM
生物體態嘅身形比例點改...

Hobby Japan 有幾期有竹谷隆之的模型改造,包括將笨大D企直直的趟膠拉打改到完全可動,全部都係生物形態,可以參考。
開訂, HKD221, 如果會有修改就好
ben1982 發表於 23-12-2021 03:04 PM
開訂, HKD221, 如果會有修改就好

OOO的貨量都正常翻少少起碼見到有現貨先過魂限果堆仲係無得訂
yugi 發表於 23-12-2021 03:11 PM
OOO的貨量都正常翻少少起碼見到有現貨先過魂限果堆仲係無得訂

我指BLACK 身型修改,不是價錢
yugi 發表於 23-12-2021 03:11 PM

Fourze好多地方無,000一DD地方有,比fourze易買,240咁上下多。。
頂,cut order孤
隨緣啦,買到就買,買唔到就算,而家買玩具嘅環境真係麻煩,究竟係出少咗貨,定真係咁鬼多人爭,真係代理、店舖佢自己先知啦