Toysdaily 玩具日報

樓主: stonekeung01

[新品消息] 「超級機械人大戰OG」HG GESPENST 亡靈

sk9091 發表於 15-12-2021 11:18 AM
我希望係轟格殊 原祖果隻 始終壽屋無出

如果可以變形就更好
HG ゲシュペンスト
価格: 4,400円(税10%込)
発売日: 2022年05月
https://bandai-hobby.net/item/5024/

本帖子中包含更多資源

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有帳號?註冊

x
Mk-I S型,Mk-II R/S,量產Mk-II藍/紅/黃/綠/白,以上全PB。
極殊兵ok, 當年壽屋版冇入, 今次HG可以入番, 到時可以一路砌一路喺個腦播住Time to Come~
果然笨大都係唸左一模多用為先
死喇我有玩第三次, 第四次, F及F完結篇, 然後Alpha, 跟住中間幾隻手提版, 最後一次玩係Z

呢隻係好熟口面記得Z好似都有但已經係配角機? 係邊一代的起首主角機來的? 定係自古以來都無做過主角機?

出得咁密希望出曉擊霸喇
熱狗OO 發表於 16-12-2021 05:39 PM
死喇我有玩第三次, 第四次, F及F完結篇, 然後Alpha, 跟住中間幾隻手提版, 最後一次玩係Z

呢隻係好熟口面記 ...

第三次開始分真實系同超級系,初期主角機都係呢隻

eddiem249 發表於 16-12-2021 05:57 PM
第三次開始分真實系同超級系,初期主角機都係呢隻

係第四次先有得揀主角,第三次仲未有.
曆代主角機有排出,最想要龍虎王,srx,黑天使同埋風雷
Gundam6j 發表於 17-12-2021 02:27 AM
係第四次先有得揀主角,第三次仲未有.

唔計F完結篇, F的主角機由頭到尾都係亡靈, 定係中間已經轉用亡靈MK-2, 唔記得了
ultimawk 發表於 17-12-2021 03:30 PM
唔計F完結篇, F的主角機由頭到尾都係亡靈, 定係中間已經轉用亡靈MK-2, 唔記得了 ...

中途轉曉擊霸(真實系)或轟格殊(超級系)
eddiem249 發表於 17-12-2021 04:00 PM
中途轉曉擊霸(真實系)或轟格殊(超級系)

F嘅話先係亡靈 (黑色), 中途轉一次亡靈mk II (藍色), 最後完結篇時轉曉擊霸(真實系)或轟格殊(超級系), mk II會留俾主角男/女友揸
靜岡模型展展出

https://twitter.com/HobbySite/st ... Qh_KPhrq8mr0KB7fJlQ

本帖子中包含更多資源

x
靜岡模型展展出

https://hobby.dengeki.com/event/1542331/

本帖子中包含更多資源

x
HG ゲシュペンスト
価格: 4,400円(税10%込)
発売日: 2022年05月21日
https://bandai-hobby.net/item/5024/

本帖子中包含更多資源

x