Toysdaily 玩具日報

[分享討論] 「METAL BUILD」EVA初號機再販

查實依家 BANDAI JP 是否已經 BANNED 集運倉地址? 同埋係唔係要日本 CREDIT CARD 先可以落到 ORDER 呀?

其實Bandai你想點呢? 一邊又announce EVA 系列再起動 武裝化,一邊又再販第一版.....即係「武裝化」係只出option set?
ToyKnife 發表於 21-11-2021 07:27 PM
其實Bandai你想點呢? 一邊又announce EVA 系列再起動 武裝化,一邊又再販第一版.....即係「武裝化」係只出 ...

New parts on Eva 00 can share with old Eva 01 and 02, newer ways to mix and match.
呢次買番喇, 再唔買怕無機會
熱狗OO 發表於 22-11-2021 05:17 PM
呢次買番喇, 再唔買怕無機會

應該唔會冇機會,bandai冇絕版
初版不如魂限版
ToyKnife 發表於 21-11-2021 09:27 PM
其實Bandai你想點呢? 一邊又announce EVA 系列再起動 武裝化,一邊又再販第一版.....即係「武裝化」係只出 ...

禁大家都話2020版既武器太膠, 禁Bandai咪出普通版武器比你地襯返2020囉
延期發售
METAL BUILD エヴァンゲリオン初号機【再販】
2022年4月 → 2022年5月発売予定
https://sp.tamashii.jp/importance/185/