Toysdaily 玩具日報

樓主: stonekeung01

[新品消息] RG 1/144 GOD GUNDAM 神高達 及限定擴張配件

chsimon 發表於 12-8-2022 09:19 AM
而家 rg已經俾人當係波鞋咁炒
第時所有rg 新出都可能要炒一炒佢先
...

今日旺角,現時點都唔少貨,最平見32X
炒價最多比多一蚊當比帛金班炒狗,多過1蚊就益老翻都唔益炒狗同助長炒風既b社
jeffyen83 發表於 13-8-2022 08:35 AM
炒價最多比多一蚊當比帛金班炒狗,多過1蚊就益老翻都唔益炒狗同助長炒風既b社 ...

無人接貨就唔會炒起, 呢樣講到口臭
$3xx我都係同hi-nu一樣,等下一批貨同特效到左先買
rg有樣野比MG好就係換手形係成個手形咁換唔似MG咁要拆一半手咁換咁麻煩
翼太長令個圓唔瀟灑
星期六,大埔兩間舖賣298同299
我果陣係模倉的訂貨價係 $255
RG限定 1/144 GOD GUNDAM用 擴張SET HJ作例

本帖子中包含更多資源

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有帳號?註冊

x
stonekeung01 發表於 25-8-2022 07:08 PM
RG限定 1/144 GOD GUNDAM用 擴張SET HJ作例

馬手腳有新件??

睇落就唔會有, 都係HG Master果隻

方法1, 自己使少少手工, 可以加大可動性

http://toranekogangu.blog.fc2.com/blog-entry-36.html?spl

方法2, 買兩隻殺肉, 因為可動前腳(包連接柱BJ)係可以轉裝去後腳
https://hobbynotoriko.yumenogotoshi.com/hgfc-master.html

本帖子中包含更多資源

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有帳號?註冊

x

擴張配件日本報告
http://schizophonic9.com/re7/rg_godexpansion.html

擴張配件版與 MASTER GUNDAM版

睇評測話手鬆, 等多幾水改好套模先入手
clivemak 發表於 18-9-2022 11:22 PM
睇評測話手鬆, 等多幾水改好套模先入手

唔會改好個模架喇.... 都好賣, 洗鬼做呢D咩...

綜合YOUTUBE說手係鬆但由於不需要揸武器固此相對上可以接受

我係BANDAI聽到呢句就更加唔改喇....