Toysdaily 玩具日報

[玩具報告] Marvel Legend No Way Home Dr Strange Spiderman 失敗的人開箱

其實今個月已overbudget... 但又見到Dr Strange... 頂... 依家買玩具係你一miss 左就差唔多永永遠遠say goodbye...除非你好有米唔志在... 無曬早買早享受, 下一句遲買平幾舊呢下半句....
不過鬼叫我對Dr Strange有愛咩... 就好似啲人日日食雞為將Mirror咭... 我唔會囉... 我會梨買玩具唔好?!

今個月忽然一埋ML真係幾甘,所以我尋日行過見到禿鷲先生都忍手唔買住.
Gundam6j 發表於 12-11-2021 06:01 PM
今個月忽然一埋ML真係幾甘,所以我尋日行過見到禿鷲先生都忍手唔買住.

同感.... 好金.... 我應該前前後後用左1.8K....
因為我見網上有啲人炒到好癲,所以一啱價就入... 但明顯今個月overbudget.... 頂...
darknight 發表於 12-11-2021 06:44 PM
同感.... 好金.... 我應該前前後後用左1.8K....
因為我見網上有啲人炒到好癲,所以一啱價就入... 但明顯 ...

估唔到你入咗 hottoys Dr.strange 同紅黑Spiderman,

不過大家嘅可動不相伯仲喎
mushroom 發表於 10-1-2022 06:20 PM
估唔到你入咗 hottoys Dr.strange 同紅黑Spiderman,

不過大家嘅可動不相伯仲喎 ...

其實係窮 只可以講老物。新嘅無入⋯ 可動平手⋯ 但鬥長命應該硬膠legend勝
darknight 發表於 12-1-2022 07:02 AM
其實係窮 只可以講老物。新嘅無入⋯ 可動平手⋯ 但鬥長命應該硬膠legend勝 ...

鬥長命係硬膠勝,不過鬥人氣應該一樣,逃不過被新峼型取代。

師兄唔窮啦,kepp住買ML同其他野都唔少錢

唉... 好矛盾... 好似德哥咁就唔同~ 或古仔都得... 但唔係啦. 最新Dr strange果set都skip 算.... 水有限  發表於 12-1-2022 12:17 PM