Toysdaily 玩具日報

樓主: stonekeung01

[新品消息] HG限定 1/144【機甲戰記】DRAGONAR-1 LIFTER 1 裝備型

robotkelvin 發表於 16-12-2021 09:49 AM
依兩set當年死貨(除咗隻威龍二號)今次復刻又唔見佢擺喺魂限賣

當年一二三號我都買齊, 量產威龍無入.
eddiem249 發表於 16-12-2021 03:33 PM
佢地全部係P BANDAI嗰喎

Amiami 已開訂, 唔係魂限

https://www.amiami.com/eng/searc ... reorder_available=1
stonekeung01 發表於 16-12-2021 07:30 AM
1/144 機甲戰記 DRAGONAR SET 1
4,400円(税込)   2022年4月発送予定
https://p-bandai.jp/item/item-1000 ...

雖然M記買都唔平又唔齊..但這個年代要玩復刻..都要平均1200Y一隻..
以為2,3號有新版添..不過1號都唔定訂唔訂好..

本帖子中包含更多資源

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有帳號?註冊

x

KPS... polycap-less... 應該可以預見一批軟皮屍骸...
網上圖,日本已推出

本帖子中包含更多資源

x

日本報告
http://gundamsblog.net/機甲戦記ドラグナー/hg-ドラグナー1-リフター1装備タイプのパッケージ

最近砌左HG, 搵返ROBOT魂合照

本帖子中包含更多資源

x
stonekeung01 發表於 17-3-2022 02:57 PM
最近砌左HG, 搵返ROBOT魂合照

HG砌好又比想像中細隻, 但個盒咁大盒~
bluebloodman 發表於 17-3-2022 03:38 PM

平均都要兩舊半先有交易...當日訂價幾多呀..
又登入唔到 發表於 18-3-2022 12:36 AM
平均都要兩舊半先有交易...當日訂價幾多呀..

呢隻日本係網限,連稅訂價3850日圓,計返港元都係250左右,而且未計運費,所以當時有店接日版訂價過300
bluebloodman 發表於 17-3-2022 03:38 PM

設定身高17米6,1/144係得12厘米多D
redfish 發表於 18-3-2022 10:41 AM
呢隻日本係網限,連稅訂價3850日圓,計返港元都係250左右,而且未計運費,所以當時有店接日版訂價過300 ...

其實一出都好快跌。。。
副模出得靚,可惜價錢實在進取....