Toysdaily 玩具日報

查看: 5590|回復: 40

[新品消息] 「HOBBY NEXT PHASE 2021 AUTUMN」Bandai新模型將公開

即將公開的品牌

https://bandai-hobby.net/site/nextphase2021autumn/

本帖子中包含更多資源

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有帳號?註冊

x
無MG?
FM出得一部瘟神比埋另外兩部黎先啦, FRS就越黎越難買
Enter Grade 模型應該出D二打六機體,夠平就可以"量產",搞"Gundam無雙"情境模型。
MG F90 part停晒手????
冇 MG 十分失望。睇黎重點放左響 RG 度。。。
yugi 發表於 8-11-2021 09:17 PM
FM出得一部瘟神比埋另外兩部黎先啦, FRS就越黎越難買

Fourze 和車都唔多地方有。。。
要學下其他人唔買都要吻下個盒六個面先得。。。
我只希望 figure rise 可以繼續出龍珠系列
RG 係 HWS Hi Nu Gundam,應該係
  無 MG  pg2.0 ??  

唔出的原因係少人買囉

好似我咁, 會鍾意睇, 但唔會買囉, 畢竟家中都成堆未砌兼無時間砌了 ....

我都好尊敬仍會買的人, PGU大成功一定有續作的, MG不會不出但相信會減產

唔通呢啲都會斷line?
唔知會唔會關生產廠房問題呢?
Hg, mg應該只係唔會係度宣傳啫
熱狗OO 發表於 9-11-2021 01:25 PM
唔出的原因係少人買囉

好似我咁, 會鍾意睇, 但唔會買囉, 畢竟家中都成堆未砌兼無時間砌了 ....

紅綠渣 PGU一定有嘅,其他就難講。

其實計新產品數量,MG呢幾年一直都少緊。