Toysdaily 玩具日報

查看: 3910|回復: 11

[Hot Toys] ht有冇條件出12吋北斗之拳系列?

美式超級英雄相信對玩家嚟講已經出到好膩,ht為何唔開多一條日系動漫系列,係咪以前出過但銷量唔得所以無再繼續?
出過啦,宇宙海賊夏羅古,爆皮之王系列!
唔係無,只係市場需求唔大,隻隻都要過千嘅話,佢出dc, marvel 起碼都多人要
以 ht 條件, 一定有, 之前港漫出果隻步驚雲都好正.
不過其實近年玩 ht 或者12吋既人係咪已經唔多? 硬係覺得 ht 出美式英雄or電影人物去到樽頸位冇咩突破, 好似冇以前聲勢及討論度咁大...
如有錯請指教
市場對象唔同,祈望medicom 吧
Medicom 現在都變成一年一幪超了,但今年隻 Saber 連影都未有。我都想 HT 可以出咸超,幪超女角,或者日劇人物等。
denniskwong 發表於 4-11-2021 10:05 AM
以 ht 條件, 一定有, 之前港漫出果隻步驚雲都好正.
不過其實近年玩 ht 或者12吋既人係咪已經唔多? 硬係覺得 ...

玩12吋我估差唔多,甚至多咗人入返一兩隻Avengers(早兩年),不過依家6吋啲頭雕正咗,多咗人玩shf , marvel legends那些吧
Lawchee 發表於 4-11-2021 03:50 PM
Medicom 現在都變成一年一幪超了,但今年隻 Saber 連影都未有。我都想 HT 可以出咸超,幪超女角,或者日劇 ...

之前enterbay都想出幪超,但版權問題只係出到一隻1/4

,星矢直頭無出,某啲bandai或medicom出緊嘅size唔係咁易放版權出嚟
日本出過12吋北斗,我有入健次郎與3師兄,雷恩,以為會出雷奧和多奇,點知得個白等……
出惡魔城月下個班主角..唔駛諗
HT自上左位之後淨係識食老本,唔係ironman就係star war...出其他角色?都係發夢諗下算。
最想佢出Mad Max, 健次郎其實都係脱胎自Mad Max