Toysdaily 玩具日報

查看: 2314|回復: 10

[新品消息] BUZZmod. 鬼滅の刃 猗窩座

1/12 BUZZmod. 鬼滅の刃 猗窩座
9,300 yen
發售日:2022年7月
素材:PVC・ポリエステル・ABS・POM
全高:約150㎜
属品:戦闘服・表情パーツ×4・拳パーツ(左×6 右×6)・差し替え用足パーツ・台座・エフェクトパーツ

以為頂多只出4個主角, 估唔到會出到咁多款, 可惜之前的款錯過晒
呢隻淨係條腰已好過FIGMA果隻
yugi 發表於 2-11-2021 05:23 PM
以為頂多只出4個主角, 估唔到會出到咁多款, 可惜之前的款錯過晒
...

figma 比列上好似好 d ...
其實呢條line嘅玩具唔值咁貴,玩figma好過
Vince 發表於 2-11-2021 05:56 PM
figma 比列上好似好 d ...

但呢隻FIGMA個展品條腰好怪
Figma 出貨太慢。宜家先派彌豆子。buzzmod 都已經玩埋善逸啦
yugi 發表於 2-11-2021 05:23 PM
...

唔會只出4個主角,應該至少仲會出埋9柱等角色
好正呀~雖然無睇FIGMA個隻係點~
不過FIGMA一般身型比例唔夠靚~
呢隻均勻好多~又有布衫~
不過相觀察膞頭同二頭肌無可轉動關節咁...玩開SHF應該會明我講乜
個可戶係靠前半臀向橫轉動...好似唔太好...
而且8百UP真係性價比唔高...
諗起呢幅圖

布衫好
膊頭手臂連接位都係老設計, 為左高可動而放棄外觀, 而且背後睇, 腳關節位有點怪怪, 其餘都做得好好

BUZZmod 正在出得夠快 figma 真心太慢.
kirin小黑 發表於 3-11-2021 12:53 PM
好正呀~雖然無睇FIGMA個隻係點~
不過FIGMA一般身型比例唔夠靚~
呢隻均勻好多~又有布衫~

figma條腰出晒事