Toysdaily 玩具日報

[個人收藏] 變形金剛MP 博派的男女

一男一女 TAKARA TOMY

雪佛蘭跑車
Chevrolet Corvette Stingray C3

TRANSFORMERSMASTERPIECE MP-25
AUTOBOTS CYBERTRON WARRIOR
TRACKS

斯比頓星勇士 吉斯,當年都係平入,紅色面相不太好看,但整體都係型的
腳可動一般,上身唔錯,變型唔難,腳部份的我大讚,有趣又美觀

大缺點是人型頸背大中空,側身太難看了,當年成為特價貨的理由吧

可變為飛行型,算是三變嗎

跑車
Corvette Stingray C3

TRANSFORMERSMASTERPIECE MP-26
CYBERTRON GROUND/AIR COMBATANT
ROAD RAGE

斯比頓星地面/空中戰鬥員,當年係更平入,評價同吉斯一樣,外型美一些但表面很膠

女生線條是有些少的,是些少
MP超特價冇理由唔買來玩,加上是MP第一位女生,明知有大缺點都要支持下
另外她的港譯名會是[露露]嗎?

配件

Transform

本月最後一編
今個月分享好多,種類也不少 爽呀

隻 mp-25 的確平靚正, 真係好扺玩, 不過, 小弟懷疑自己過隻係 KO, 上網對比一下又好似真係 KO, 但關節鬆緊度非常之好, 而且根據玩家的測試, 話說比正版還要好, 所以真係真假難分!
百載真純 發表於 31-10-2021 04:22 PM
隻 mp-25 的確平靚正, 真係好扺玩, 不過, 小弟懷疑自己過隻係 KO, 上網對比一下又好似真係 KO, 但關節鬆緊 ...

!
那忽會好過正貨