Toysdaily 玩具日報

返回列表 發新帖
樓主: stonekeung01

[新品消息] 4月 魂限 聖衣神話EX 海鬥士 海幻獸 格沙

唔經唔覺, 連海鬥士都出齊, 遲下連北歐都出晒, 期待B大仲有咩新玩法去榨錢
EX呢隻比舊嗰隻正好多,入得過。
denniskwong 發表於 20-4-2022 10:24 AM
唔經唔覺, 連海鬥士都出齊, 遲下連北歐都出晒, 期待B大仲有咩新玩法去榨錢

單係24K十二黃金就可以再戰十一年,仲有兩隻EX版最終青銅未出,同埋EX版五小強神聖衣「整裝待發」緊!
如果B社為咗出雅典娜神聖衣而開發出女性EX素體,係咁B社為咗善用呢個新素體,所有女性角色都有EX化的可能!
即使唔計以上呢D,單係EX Metal素體已經「大有可為」,基本上之前出過EX版的都可以EX Metal素體出多次。
話時話之前發表過會出十二宮的「門版」,唔知會唔會「攝」埋落十二黃金果度出多次,因為宜家R版十二黃金銷量似乎好差,B社可能藉機推倒重來!
THOUTHER 發表於 21-4-2022 05:18 PM
單係24K十二黃金就可以再戰十一年,仲有兩隻EX版最終青銅未出,同埋EX版五小強神聖衣「整裝待發」緊!
如 ...

朋友你都講得岩, 要出真係大把野出.
不過個人覺得, 24k黃金 or EX Metal都算係炒冷飯, 真係冇咩新鮮感, 如果b記不斷用呢個套路去出,可能真係死忠先會繼續買落去
我都希望神話有多d飯數出, 唔係重重複複, 不斷以 oce, 24k, 換換 metal body 就算.
先勿論24k 十二金(已經出佐兩隻),死神,潘朵拉,希路達重生都未玩完。白銀都仲有好幾隻未出。神青銅ex完,初期青銅再黎次ex都仲得。淨係哩個清單都夠未來兩三年出。
我都想知及期待聖鬥士還能有什麼突破