Toysdaily 玩具日報

查看: 11398|回復: 23

[新品消息] [千值練] 超彈可動 鎧甲聖鬥士 輝煌帝烈火、水滸&金剛

「輝煌帝烈火」、「水滸のシン」&「金剛のシュウ」

嘩, 突然咁快公佈晒, 雖然都預左佢遲早出

黎緊睇下會唔會再出埋敵人果邊, 話晒b大都冇出過
denniskwong 發表於 20-10-2021 03:10 PM
嘩, 突然咁快公佈晒, 雖然都預左佢遲早出

黎緊睇下會唔會再出埋敵人果邊, 話晒b大都冇出過 ...

其實我比較想佢出隻 白老虎 多 d ...
太好啦!!都怕佢會斷line,而家一次過發佈可以增加其他人信心.我都希望佢會出埋白老虎
出四魔將先考慮
黑輝煌帝不出也罷,配色太醜陋了!!!
我覺得佢會改電鍍色再出一次,唔知是否俾我估中。
有冇電鍍色對我都冇關係,就係鍾意而家動畫配色.其實點解下下都話要電鍍呢?笨大果幾隻已經俾人話氧化甩色,電鍍真係咁好?
CPY_2001 發表於 22-10-2021 06:12 PM
有冇電鍍色對我都冇關係,就係鍾意而家動畫配色.其實點解下下都話要電鍍呢?笨大果幾隻已經俾人話氧化甩色 ...

我都係咁話, 明明套野就係咁GE色但每次都總有人說要電鍍/金屬色
如果呢隻色係靚既,就大家都贊,但事實唔係,死實實咁。原本係咁就唔可以用更靚既金屬色,好多人就係盲從守舊,呢個世界無改進既空間。
隻光輪明明我睇其他群有買既都讚,亦冇講過隻色有問題,到底你點得出而家隻色唔掂既諗法?如果要所有人一致認同先算的話,咁我諗呢個世上唔存在咁既產品
同埋電鍍色就代表係創新?動畫色跟原著就係盲從守舊?咁不如將呢套野魔改算啦,個設計都幾廿年前,應該每人至少加對翼啦
我想問下動畫入邊5個人都係一樣咁高?
PV updated

https://youtu.be/MorLnynnSYU

呢隻白色唔知會唔會變黃呢