Toysdaily 玩具日報

[分享討論] 機械人研究所:超合金魂 GX-96 Getter Robo Go / 三一萬能俠號

機械人研究所:超合金魂 GX-96 Getter Robo Go / 三一萬能俠號 / 無敵 3 x 1

唔知大家睇完 Getter Robo 三一萬能俠 ARC 未呢?老實講,對小編黎講,d 套 ARC 都真係好失望。先唔講劇情,只講畫面,小編就覺得 90 年代係「閃電傳真機」播放既「三一萬能俠號 / 無敵 3 x 1」 都好過佢。今個星期既「機械人研究所」當然就同大家分享一下 9月發售既 超合金魂 GX-96  三一萬能俠號 啦 ~

超合金魂 GX-96 Getter Robo Go / 三一萬能俠號 / 無敵 3 x 1
價格:23,000 yen (未連税)
發售:2021年9月

https://youtu.be/7xSFGGI4Yd8

主持:Vince
製作:Vince【vince@toysdaily.com

如果大家喜歡,記住 LIKE、SUBSCRIBE 同 SHARE 呀。

=================================================

喜歡我們視頻  請訂閱   玩具日報視頻  亦歡迎分享的我們的製作~~

這是我們的玩具日報頻道節目表連結啊(按我喇)  ^_^  

還有我們的俱樂部啊-  TD CHANNEL俱樂部歡迎大家一齊吹水啊

TOYSDAILY CHANNEL   
絕對唯一代表 「TOYSDAILY 玩具日報」 的頻道 !!

多謝師兄分享
睇完開箱,心旭旭,不過e家唔買,睇下遲d1999會唔會有清貨價先.
Gundam6j 發表於 4-10-2021 01:00 AM
多謝師兄分享
睇完開箱,心旭旭,不過e家唔買,睇下遲d1999會唔會有清貨價先.

早買早享受
遲買平幾舊
機械人研究所:超合金魂 GX-96X《Getter Robo Go / 三一萬能俠號 / 無敵 3 x 1》G ArmRiser

之前同大家介紹過 超合金魂 GX-96「三一萬能俠號 / 無敵 3 x 1」  https://youtu.be/7xSFGGI4Yd8 。今個星期就收到佢既配件:GX-96X G ArmRiser。好現在就同大家一齊分享一下佢好唔好玩啦 ~

超合金魂 GX-96X G ARMRISER
價格:HK$ 940.00 (香港 p-bandai)
發售:2022年2月

https://youtu.be/xxS7I5HzyTM

主持:Vince
製作:Vince【vince@toysdaily.com

如果大家喜歡,記住 LIKE、SUBSCRIBE 同 SHARE 呀。

=================================================

喜歡我們視頻  請訂閱   玩具日報視頻  亦歡迎分享的我們的製作~~

這是我們的玩具日報頻道節目表連結啊(按我喇)  ^_^  

還有我們的俱樂部啊-  TD CHANNEL俱樂部歡迎大家一齊吹水啊

TOYSDAILY CHANNEL   
絕對唯一代表 「TOYSDAILY 玩具日報」 的頻道 !!