Toysdaily 玩具日報

樓主: stonekeung01

[新品消息] SHF「SPIDER-MAN: NO WAY HOME」蜘蛛俠 不戰無歸

感覺像被B社騙錢的,MU版蛛仔出極都有,加件配件,顏色小小不同又另一個版本
garykuga 發表於 16-10-2022 11:48 AM
感覺像被B社騙錢的,MU版蛛仔出極都有,加件配件,顏色小小不同又另一個版本 ...

應該要學習一個"忍"字,唔係隻隻產品都一定要買;我係咸蛋超人迷,除咗早期Ultra Act 的咸蛋超人外(昭和6兄弟),B社其餘嘅SHF 咸蛋超人一隻都無買過,錢係你自己個袋入面,點樣用係你自己決定。
新蜘蛛仔唔係好掂 其餘2隻都會買  但呢隻真係買唔落 但又差佢1個 都唔知點好
魂限 SHF SPIDER-MAN [Integrated Suit] -《Final Battle》Edition-

https://twitter.com/t_features/s ... X9FSwmBYQJZRafVFEPw

I love the colour combos on this one, really funky
魂限 SHF SPIDER-MAN 延期發送

S.H.Figuarts The Friendly Neighborhood Spider-Man
<変更前> 2023年1月発送予定
<変更後> 2023年3月中旬発送予定

S.H.Figuarts The Friendly Neighborhood Spider-Man【2次:2023年2月発送分】
<変更前> 2023年2月発送予定
<変更後> 2023年3月下旬発送予定

SHF THE AMAZING SPIDER-MAN
<変更前> 2023年2月発送予定
<変更後> 発送月未定

SHF SPIDER-MAN [Integrated Suit] -《Final Battle》Edition-
<変更前> 2023年3月発送予定
<変更後> 発送月未定

https://tamashiiweb.com/importance/199/

SHF THE AMAZING SPIDER-MAN 商品化中止, 之後會推出一個冇頭雕及少配件的版本:
商品名 :【仕様変更版】S.H.Figuarts アメイジング・スパイダーマン
・価格 :7,700円(税込)
・発送月 :2023年6月予定
・ご予約受付期間 :2023年1月27日(金) 16時~3月5日(日)23時予定

SHF SPIDER-MAN [Integrated Suit] -《Final Battle》Edition-
<変更前> 発送月未定
<変更後> 2023年5月発送予定

https://tamashiiweb.com/importance/201/
近年來講都算bandai瀨既最大一鋪屎
開訂前講左攞到肖像權先出
最後出唔到 都算
仲要淨係畀取消加菲唔畀取消其他兩隻
真心 得加菲冇樣咁我要另外兩個頭雕都冇意思啦
twitter直頭有人問bandai係咪撩交打

即刻退訂 詐騙不能接受 比多小小錢買HOTTOYS好過真骨迪加又係咁  連蜘蛛俠都係咁
原本2/2023 出的話, 大貨應全做好. 其實係唔係bandxx 唔肯畀版權費 ..?

還是 Garfield 自己唔想出? Columbia 問題 ??

HT 又未有同樣問題 !~
SHF GREEN GOBLIN 綠魔, 參考展出
スパイダーマン シリーズの最初のヴィラン、緑色の宿敵「グリーン・ゴブリン」(参考出品)を初展示!
印象的な緑色のカラーリングや戦闘スーツ、また最大の特徴であるグライダーも立体化。

https://twitter.com/t_features/s ... lGIeM5I5E-_hkvRcnuQ

「S.H.Figuarts 15th GALLERY​」展出

https://hobby.dengeki.com/event/1820732/

朗豪坊展出

nela 發表於 1-2-2023 01:24 PM
原本2/2023 出的話, 大貨應全做好. 其實係唔係bandxx 唔肯畀版權費 ..?

還是 Garfield 自己唔想出? Colum ...

聽聞係索尼同演員嘅合約完咗,所以笨大冇得出,只係聽聞