Toysdaily 玩具日報

[玩具攝影] 向Lock-on致敬! MB 力天使 Dynames Repair 3(?)

Lock-on! Lock-on! Lock-on! Lock-on! Lock-on!........

Lock-on在OO中係最有味道的角色

今次哩隻MB Dynames R3出得好好, 好重手, 唔似白正輕飄飄
裝備的安裝彈性好大, 同白正冇異, 而且可以兼容大多數白正紅正裝備, 最最最緊要係企得好穩, 接地性極好

雖然都幾肯定B記在自己有生之年會出TV版, 但都係忍唔住要比返個Lock-on的靈魂哩部R3........一支RF
支RF的主體係壽屋 HW-01R, 再殺多兩隻Hexa Gear肉, 手工十分差, 有D傷眼, 唔好見怪

Dynames R3的腰同髖關節並冇對狙擊姿勢做任何特別處理(畢竟用R3果個習慣左粗射.....狙? 哩砲唔中下砲再set粗D lol),

希望出TV版時腰同髖關節會有改動, 最少果一部份拉返平到MG水平

個人冇咩墨水, 唔多講啦, 直接去圖

另外, 照舊......最尾有主子亂入圖

循例講句...大家唔好淨係入來睇廣告啦, 要多d自己開箱, 分享一下!
齋睇齋買唔開箱, 同條鹹魚有咩分別! (其實我同自己講)

師兄相好正!
今次R3風評幾好,相信TV版可能係魂展都有得睇下
BTW想問下個地台係邊度買?
Y.I.N 發表於 22-8-2021 04:18 AM
師兄相好正!
今次R3風評幾好,相信TV版可能係魂展都有得睇下
BTW想問下個地台係邊度買? ...

Stand 係叫flight pose,其實設計上係放飛機多
flightpose.com
DHL送

建議最少買一長一短,長長短/長短短的配搭最好用,好處係透明度高,入埋鏡唔太失禮,但無得扣死,只能「放」上去( 人哋本身設計主要係用嚟放飛機 )

舊圖 IMG_20210822_091332.jpg
而家大部份MB,訂到同買到,都是一件困難的事

D R3應該係訂同買都比較易的一隻....... (其實出黑女神果朝我都諗左一陣仲搞唔搞支槍.....咁最後搶唔到咪唯有繼續搞lol)  發表於 22-8-2021 09:32 PM