Toysdaily 玩具日報

[個人收藏] 疫情後遺症系列 : Fusion Works Ultimate Operation 系列

2003年 Fusion Works Ultimate Operation (FWUO) 面世,標準系列由1至10,再加6隻的一年戰爭,6隻的Best selection 及 個別Special (Box)...如大支炮Z丶卡碧尼丶The-O...

以當年 GFF (Gundam Fix Figuration) 全盛期,以呢種只可少量動作擺設的,當時我見到覺得會係一個無底坑,所以放棄開始... 但18年後,因為有個同事帶咗幾隻返公司擺,我覺得越睇越有味道,所以決定四出搜尋,終於畀我完成到幾個較喜歡的系列,今日同大家分享下...

One Year War + MSV

上排中間嗰隻, 對方畀錯咗沙漠版, 下星期寄返隻普通綠色畀我

同事見到咁多魔蟹同龜霸,問我做乜,我話呢啲係群體生物,跟住佢話咁吉姆都應該有好多,我就話有呀,四隻囉!

呢隻換支炮當係Rick Dom

08小隊

Z

馬沙之反擊

呢個系列,特别响佢哋係以GK模式嚟做,咁多年都係小弟最愛之一!!
咦, 我記得以前買過係盒裝, 變左頭咭裝既.?
潔白紙巾 發表於 20-8-2021 10:51 AM
咦, 我記得以前買過係盒裝, 變左頭咭裝既.?

盒裝應該係 STANDart?  Fusion Work 係更早期系列.
Maple 發表於 20-8-2021 11:43 AM
盒裝應該係 STANDart?  Fusion Work 係更早期系列.

Yes, box is STANDART... FWUO is from 2003 to 2007

Open 4 packs today...

嚟支持下!!

Thanks C-hing