Toysdaily 玩具日報

查看: 1974|回復: 13

[玩具攝影] MS-06R-1A ZAKU II HIGH MOBILITY TYPE 高機動型ザクⅡ

呢隻有幾多師兄買咗一隻,兩隻or 三隻?
我就一隻,等再有貨先買多兩隻

大斧係幾正嘅,但比訂價貴成$1000就唔值囉
多1000不如玩另一隻

我只買了一個,也應該不會買齊三個,組成黑色三連星
我之前冇為意佢幾時開訂, 開賣嗰日衝去買現貨 17魚, 但得返一盒. 再去其他鋪都要 19魚, 結果只係買咗一隻先. 希望之後有機會平返少少再買過.
其實開訂果陣幾錢?
不過算, 唔想開多條LINE...
根本英俊 發表於 14-8-2021 10:15 PM
其實開訂果陣幾錢?

我訂$1680,但最近曾看本地的開箱短片,裡面曾提及他訂1500,之後看其他人的的留言,也有人說1500

這款開訂時市比較差. 當時比較貴玩具市價跌平過訂價幾舊水, 可能咁少人訂. 但近期有消費劵好似旺返啲, 變咗搶高了. 鐘意把大斧頭, 當時訂15xx.
其實這個我喜歡佢主體的配色,其次是那相對對於之前發售的,同樣近似的產產品的附加武器,如大斧及狙擊槍等,而這個產品的確最大缺點是,那動力喉的外觀不夠仔細,真係要想一想,用MG外面買的金屬配件修改一下它
mpp025 發表於 14-8-2021 08:49 PM
我只買了一個,也應該不會買齊三個,組成黑色三連星

good job! 我是土地問題
Maple 發表於 14-8-2021 08:58 PM
我之前冇為意佢幾時開訂, 開賣嗰日衝去買現貨 17魚, 但得返一盒. 再去其他鋪都要 19魚, 結果只係買咗一隻先 ...

如果低過1600會考慮,高果就玩STRIKE十周年
根本英俊 發表於 14-8-2021 10:15 PM
其實開訂果陣幾錢?

$15XX,個價算OK
mpp025 發表於 15-8-2021 04:43 PM
我訂$1680,但最近曾看本地的開箱短片,裡面曾提及他訂1500,之後看其他人的的留言,也有人說1500 ...

我$15XX

你果個價,我覺得抵啦
RX78GP03 發表於 15-8-2021 06:16 PM
這款開訂時市比較差. 當時比較貴玩具市價跌平過訂價幾舊水, 可能咁少人訂. 但近期有消費劵好似旺返啲, 變咗 ...

me too, i preorder it at this price too
mpp025 發表於 15-8-2021 07:32 PM
其實這個我喜歡佢主體的配色,其次是那相對對於之前發售的,同樣近似的產產品的附加武器,如大斧及狙擊槍等 ...

yes, color and weapon is the best in this one