Toysdaily 玩具日報

樓主: stonekeung01

[活動展覽] 2021年11月19日 TAMASHII NATION 魂展 2021 及會場限定

純白騎士姬Saber 發表於 19-8-2021 02:34 PM
就正如魂限廠商品會平嗎?
FA-78-1/7700yen
魂展限定

佢唔止10算...佢開!)%)...
根本英俊 發表於 19-8-2021 08:45 PM
佢唔止10算...佢開!)%)...

都爆訂喔

咁一於等孤注開
等報價
米青應該無本事接來做

or買現貨

哇,1050,好彩我有舊版頂住隱,如果唔係荷包又被割。
loikaleong 發表於 19-8-2021 10:11 PM
哇,1050,好彩我有舊版頂住隱,如果唔係荷包又被割。

但好多人唔係咁諗,好似今次隻MB 3紅OO,有人話(多數係啲玩具店老細),上次嗰隻升到過萬,所以今次有人開訂5K,都可以話係”合理”,甚至話”好抵”添㗎⋯⋯

幾歪…..個理由……-
bigbigfriend 發表於 19-8-2021 11:01 PM
但好多人唔係咁諗,好似今次隻MB 3紅OO,有人話(多數係啲玩具店老細),上次嗰隻升到過萬,所以今次有人開 ...

真心, 如果10算我都食得落, 過10算就等有錢人接貨, 反正有舊果隻, 又唔係無野玩, 如果過千去訂, 我覺得呢個我過唔到自己, 或者顧官群不是我呢D平民罷..
bigbigfriend 發表於 19-8-2021 11:01 PM
但好多人唔係咁諗,好似今次隻MB 3紅OO,有人話(多數係啲玩具店老細),上次嗰隻升到過萬,所以今次有人開 ...

好抵?唔認同。
純白騎士姬Saber 發表於 19-8-2021 08:38 AM
通常物流公司先開訂....https://yasuee.com.hk/Listings/normal/eyJDYXRlZ29yeUlEIjpbXSwiYnJhbmRJRCI6W10 ...

Thank you. 一直都冇留意原來有啲純網店喺網站同旋拍開訂.

舊嗰隻當年我有喺頑仔度買. 不過真心唔明點解可以由千七蚊升到而家過萬.
Maple 發表於 20-8-2021 11:07 AM
舊嗰隻當年我有喺頑仔度買. 不過真心唔明點解可以由千七蚊升到而家過萬. ...

想問聲,舊版00R升到過萬?不會吧?隻MB SF炒到咁我都覺得離罩...
好立克 發表於 20-8-2021 04:29 PM
想問聲,舊版00R升到過萬?不會吧?隻MB SF炒到咁我都覺得離罩...

我都係喺高達討論區見到,好多師兄話 MB 00R Trans AM 過萬,有人之前二手放到萬二。有人 post 日本嗰便而家「恐慌性拋售價」,講緊仲係 120000-150000YEN...
Maple 發表於 20-8-2021 05:07 PM
我都係喺高達討論區見到,好多師兄話 MB 00R Trans AM 過萬,有人之前二手放到萬二。有人 post 日本嗰便 ...

舊果隻MB 00R Trans AM 過萬唔出奇, 睇下有無人接貨咁解.

我果隻(只開盒check 件一次)今年2月頭放咗平讓$7,100都有人接貨, 呢隻色的確好靚, 值唔值都係好見仁見智.

之前已落搭
alex.wong06 發表於 22-8-2021 05:04 PM
舊果隻MB 00R Trans AM 過萬唔出奇, 睇下有無人接貨咁解.

我果隻(只開盒check 件一次)今年2月頭放咗平讓 ...

MB 00R TA 隻色我好鍾意, 所以即使千幾蚊咁貴我都決定買.
(畢竟當年 GFFMC 重高/ 重高 MKII 都仲係講緊幾百蚊, 之前好少有高達合金要過千)
denniskwong 發表於 11-8-2021 04:53 PM
唔出奇, 而且今次用 metal body, 應該就係為左 24k 呢條line 出
不過我都冇錢買 ...

師兄,你系邊度睇到用metal body呢? 系的話算系upgrade
fTmxM 發表於 23-8-2021 11:55 AM
師兄,你系邊度睇到用metal body呢? 系的話算系upgrade

https://tamashii.jp/special/tamashii_nation/items/03.html

睇圖都見到