Toysdaily 玩具日報

[玩具報告] "我已經充力量喇" 復刻He-man評測+小評Netflix 新He-man

之前兩牛買入一對He-man+無膽貓; 一對骷髏魔+紫豹... 其實我唔想要復刻短腳版... 但幾年前賣走左買唔返就入呢set... 搞笑係今個星期Netflix有鋪天蓋地新He-man, 連同玩具緊接. 套卡通好唔錯. 睇左兩集啲感覺番曬梨.愈睇愈有阿諾影子. 如果鐘意當年'霸王神劍'1, 無理由唔鐘意He-man. 再加了科幻 (機械人, 魔法VS科技等等)... 真係塑造一代人~  
加上He-man等角色黃金比例唔再短腳... 八両金頭又變番現代一啲... 同期無膽貓都比復刻形好多!
所以梨緊玩具都係要訂定,咁唔洗食之前啲鈔價... 可惜事隔半年復刻大短價... 兩魚半He-man變到有He-man+Skeletor一對... 所以鐘意復刻嘅可以再等下. 我都等緊戰損跌平啲先再入.

原來以前都有黃金比例版,同新出嘅都差唔多
mushroom 發表於 17-1-2022 03:09 PM
原來以前都有黃金比例版,同新出嘅都差唔多

上左神枱買唔番......... 所以入新嘅頂住先

有新嘅頂都唔錯  發表於 23-1-2022 08:41 AM