Toysdaily 玩具日報

返回列表 發新帖
樓主: stonekeung01

[新品消息] 「METAL BUILD」STRIKE GUNDAM-METAL BUILD 10th Ver.-

是日六點, 繼續努力
自從轉左CART唔KEEP貨後, 未試過搶到, 入左CART都俾唔切錢, 相信俾BOT搶贏晒
go-go 發表於 8-9-2021 03:32 PM
自從轉左CART唔KEEP貨後, 未試過搶到, 入左CART都俾唔切錢, 相信俾BOT搶贏晒

每人限一會好一點。而且不要因「存貨為0」便放棄,我試過兩次係接近4點45分又有返一隻,我之前隻紅迷改就係咁click到。Good Luck for today~!
再次搶購失敗
今日仲犀利三分鐘就冇曬lol, 佢開個網上 認購 都唔知做乜
今次呢三日重衰過過往咁多次,過往都係入到CART,然後大家睇彩數邊個快D俾到錢
今次直頭CART都入唔到
講真,如果唔係日魂要日本信用卡,我情願抽日魂算
想確認一下, 係唔係每一個賬號只可購買一隻?
我理解嘅係每日都可以買一隻, 我唔知有冇理解錯

第一日去到最後一步 但最後都係彈到比唔到錢 sold out
第二日一㩒落車即刻彈左句 商品數量已更新 入唔到cart 已經心知不妙 然後死左10min左右 又sold out
第三日連粉紅色個制都未見到 已經死網 3min再sold out

港魂你不如摺L左佢啦
cheang666 發表於 8-9-2021 06:26 PM
第一日去到最後一步 但最後都係彈到比唔到錢 sold out
第二日一㩒落車即刻彈左句 商品數量已更新 入唔到ca ...

師兄我嘅情況同你一樣,第一日都仲有啲希望第二三日簡直完全混帳嘥時間
takduck 發表於 8-9-2021 06:19 PM
我理解嘅係每日都可以買一隻, 我唔知有冇理解錯

我暫時都係咁理解, 但連續兩日都出現空籃, 搞到我有點兒疑惑
takduck 發表於 8-9-2021 06:46 PM
師兄我嘅情況同你一樣,第一日都仲有啲希望第二三日簡直完全混帳嘥時間 ...

係呀 又唔夠貨 又要懶係開3日好像好多貨咁
結果仲衰L過平時
限1有Q用咩
一日唔搞認證/抽選防bot狗
開幾多日 幾多貨都係無7用
genesicgaogaiga 發表於 8-9-2021 02:08 AM
I called Bandai Tamashii and asked this question before.
Nothing can be kept unless u paid.
Even  ...

總而言之就是比誰的網速&結帳快