Toysdaily 玩具日報

[分享討論] 機械人研究所:METAL ROBOT 魂 HUCKEBEIN / 凶鳥 / 曉擊霸

機械人研究所:METAL ROBOT 魂 (Ka signature) 〈SIDE OG〉 HUCKEBEIN / 凶鳥 / 曉擊霸

之前因有家事請左一個星期假,現在雖然心情仍沉重,但生活總唔能夠似活在傷痛中。所以今個星期, 繼續由小編(Vince) 為大家介紹玩具, 另外亦多謝係上一條片大家既留言鼓勵,小弟會繼續努力嘅。今個星期最 HOT 既 news 對小編黎講呢就一定係《超級機械人大戰》會推出一套 30 周年「超限定版」當中仲會跟一隻 Metal Robot 魂 Huckebein / 凶鳥 30。不過可惜日本p-bandai 推出預訂後唔洗 1 個鐘就 sold out,估計要買到就要食「炒價」。好彩小編就一早已有隻 Metal Robot 魂 Huckebein,現在就同大家分享一下(o厄下 like 先)啦 ~~~

METAL ROBOT 魂 (Ka signature) 〈SIDE OG〉 HUCKEBEIN / 凶鳥 / 曉擊霸
價格:$1,000 (P-Bandai HK 預定價)
發售:2018年8月

https://youtu.be/f3-t9-4KiT8

主持:Vince
製作:Vince【vince@toysdaily.com

=================================================

喜歡我們視頻  請訂閱   玩具日報視頻  亦歡迎分享的我們的製作~~

這是我們的玩具日報頻道節目表連結啊(按我喇)  ^_^  

還有我們的俱樂部啊-  TD CHANNEL俱樂部歡迎大家一齊吹水啊

TOYSDAILY CHANNEL   
絕對唯一代表 「TOYSDAILY 玩具日報」 的頻道 !!

係時候攞返出黎摸下佢先.
Gundam6j 發表於 19-7-2021 01:07 AM
係時候攞返出黎摸下佢先.

得閒攞 d 舊玩具 玩下其實幾開心
以前唔買依家後悔
熱狗OO 發表於 20-7-2021 01:56 PM
以前唔買依家後悔

有「錯過」,就學會「珍惜」。