Toysdaily 玩具日報

查看: 5889|回復: 28

[新品消息] MG限定 1/100 TALLGEESE FLUEGEL EW / 多魯基斯F EW

MG 1/100 トールギスFEW

6,600円(税込)   2021年10月発送予定

付属武装 : ドーバーガン / シールド / ビームサーベル / ヒートランス / ヒートハルバード

https://p-bandai.jp/item/item-1000160952/

PBHK
MG 1/100 TALLGEESE FLUEGEL EW [2021年11月發送]
https://p-bandai.com/hk/item/N2573640001001

點解開價咁進取啊!!      
對翼點黎架, 真係冇睇過 EW......
陣間去買先
每人每次只限訂購12件⋯跟本係碑炒家買嘅
加對翼變左無感
denniskwong 發表於 7-7-2021 11:35 AM
對翼點黎架, 真係冇睇過 EW......

對翼原本就係tallgesse 強化武裝, 係wing proto zero自爆後比撒古斯回收 & 修理 & 過埋對翼先變wing zero ew
仲諗緊訂唔訂好,唔訂又好似EW欠一員,訂咗同5子又無咩關係咁
咁都 DOWN SERVER

咁就唔買囉

係,仲down緊,load到就話缺貨
今朝見到,諗住買返隻
岩岩得閒少少諗住上去訂,已經缺貨.....
ultimawk 發表於 7-7-2021 02:38 PM
對翼原本就係tallgesse 強化武裝, 係wing proto zero自爆後比撒古斯回收 & 修理 & 過埋對翼先變wing zero ...

thx, 真係唔知個故事...
不過對翼真係唔襯多魯基斯囉
denniskwong 發表於 7-7-2021 05:12 PM
thx, 真係唔知個故事...
不過對翼真係唔襯多魯基斯囉

機械人有羽毛翼仲要係太空拍翼飛行........

野比大雄 發表於 7-7-2021 04:40 PM
今朝見到,諗住買返隻
岩岩得閒少少諗住上去訂,已經缺貨.....

我遲幾秒就已經 DOWN SERVER