Toysdaily 玩具日報

查看: 20178|回復: 45

[新品消息] 2021年11月 METAL ROBOT魂<SIDE MS> WING GUNDAM ZERO

其實wing zero 唔比羽毛版差, 希望有更多玩具產品
denniskwong 發表於 22-6-2021 05:00 PM

變左大叔覺得依隻靚D,耐睇D,人大左真係唔會咁迷對天使翼
個人覺得呢隻靚過天使翼果部, 不過好在唔鍾意D水印所以呢個系列PASS
呢隻WING GUNDAM ZERO小弟中到應一應,睇佢腳掌收納方式似乎可完全變型,不過如果係店販的話即係又要搶訂,認真麻煩!
有寫腳部差替,應該換件變形;造型好似靚過R魂
denniskwong 發表於 22-6-2021 05:00 PM

wing zero勝在有得變形, 羽毛版靚得來有D浮誇
benkyo365 發表於 22-6-2021 09:09 PM

差替就有D失望, 不過仍有機會入, 賣得好可能出晒5機
G3X 發表於 22-6-2021 05:25 PM
變左大叔覺得依隻靚D,耐睇D,人大左真係唔會咁迷對天使翼

天使翼係靚, 不過始終擺埋高達度怪怪地, 高達就係需要配機械感既裝備先型
大和基拉 發表於 23-6-2021 09:52 AM
差替就有D失望, 不過仍有機會入, 賣得好可能出晒5機

如果腳部真係換件變型就比較可惜,不過R魂果隻膠感比較重,呢隻機械感重好多,所以仍值得一入。小弟就唔奢望B社出得晒5機,但Epyon Gundam應該走唔甩!
THOUTHER 發表於 23-6-2021 01:00 PM
如果腳部真係換件變型就比較可惜,不過R魂果隻膠感比較重,呢隻機械感重好多,所以仍值得一入。小弟就唔奢 ...

Epyon又係走唔甩, 又有得變, 雖然只係屈腳
THOUTHER 發表於 23-6-2021 01:00 PM
如果腳部真係換件變型就比較可惜,不過R魂果隻膠感比較重,呢隻機械感重好多,所以仍值得一入。小弟就唔奢 ...

我覺得應該不用換,
看那機構是全可變,它連肩膀上那兩根砲管都能收納。
我只覺得應該不便宜而已⋯
benkyo365 發表於 22-6-2021 09:09 PM

係"差し替えなしで” 即係唔使換件,雖然之後CUT左一截唔清楚係"唔使換件"來做咩,但應該係指唔使換件變形
kuul 發表於 24-6-2021 04:51 PM
係"差し替えなしで” 即係唔使換件,雖然之後CUT左一截唔清楚係"唔使換件"來做咩,但應該係指唔使換件變 ...

好似又係wow,最好唔使啦⋯⋯如果真係一趴變形都換件其實真係幾無癮…