Toysdaily 玩具日報

樓主: stonekeung01

[新品消息] MG 1/100 ECLIPSE GUNDAM 艾古獵斯高達 及限定 STRIKER PACK

ZZ-Gundam 發表於 28-6-2021 01:31 PM
其實係咪得我一個覺得MA形態似永恆號?

認真
我覺得似高智能方程式喎,係差幾個轆囉
插畫腳掌個比例好睇,後面見到腳踭;
前面凸出藍白護甲外,但實物縮水,
好似啲唔啱身食玩咁

呢輯模型可以不理!
撇開SEED系列來講的話,覺得外形其實唔錯幾好看,等有機會跌價整一個來玩
THE GUNDAM BASE TOKYO 展出

本帖子中包含更多資源

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有帳號?註冊

x

本帖子中包含更多資源

x
我覺得MS mode其實唔錯
但個變形真係夾硬又肉酸  
倏腰如果向前摺同下半身緊貼啲或者淨係對翼向下移, 又或者則邊兩支槍填返中間個空位  應該都會順眼好多
MG限定 ECLIPSE GUNDAM用 STRIKER PACK「Maneuver Striker」

本帖子中包含更多資源

x
漫畫外傳「機動戰士 GUNDAM SEED ECLIPSE」

本帖子中包含更多資源

x
MG限定 1/100 ECLIPSE GUNDAM用 MANEUVER STRIKER PACK
MG 1/100 エクリプスガンダム用 マニューバストライカーパック

3,300円(税込)   2021年11月発送予定

〈セット内容〉マニューバストライカーパック一式 / マニューバストライカー用オプション武装 / ディスプレイベース

https://p-bandai.jp/item/item-1000161413/

stonekeung01 發表於 26-7-2021 07:44 AM
MG限定 1/100 ECLIPSE GUNDAM用 MANEUVER STRIKER PACK
MG 1/100 エクリプスガンダム用 マニューバスト ...

補品正過本體
遲 D 會齋買飛機
PBHK
MG 1/100 MANEUVER STRIKER for ECLIPSE GUNDAM [2021年12月發送]
https://p-bandai.com/hk/item/N2583175001001

又係4點開訂,4點無貨