Toysdaily 玩具日報

查看: 5988|回復: 24

[分享討論] 見您一面也好,緩我念掛

:DD

HELLO,又係我賓賓賓呀,上次出 POST 已經係兩個月前既事嘞,主角係當日新出既 DX V 型電磁俠

今次既主角都係佢,不過外表變得更加令人熟悉,一齊黎睇睇啦

坊間神人們的小心思,為 DX V型帶來外貌大轉變,由原本的平淡變得繽紛美奐

問笨大慚唔慚愧

好了,快閃分享完畢,BYEBYE

後記:

留用................................................
貼左貼紙好正呀,不過我最有興趣係 shoulder 位既遮醜版。c兄請問邊到搵??
:64:
咁先有懷舊味道
早晨醒神!身为拨山星人,都要赞ben兄E位神人
呢隻就真係對得住DX超合金魂呢個名號嘞{:1_377:}

都已经定价4K5止,这边用緊怀旧盒子,但连一张贴纸都5比,B记研发/市场部真系不知羞耻。。。。。mimipla四千円都有贴纸
成隻生猛晒!      
Vince 發表於 16-3-2021 11:14 PM
貼左貼紙好正呀,不過我最有興趣係 shoulder 位既遮醜版。c兄請問邊到搵??
...

遮醜版之前係youtube見過。
https://youtu.be/WU1Yk3mxKyI
睇完全身舒爽哂!{:1_377:}
好正, 唔睇哂仲以為係70年代合金.:handshake:
Supercool pal! :shiny:
首先要多謝 Vince 兄 加精,亦要多謝被「呃」入黎睇 Post 既新知舊雨

本來想今晚寫後記時,才表揚番兩位神人,但回覆反應太熱烈,小弟不敢居功,所以先行表揚,第1位係製作膊頭遮醜蓋既台灣神人江文勤師兄,第2位係貼紙製作既本地設計師,亦係TD裡會員 Sundaydriver 師兄,無佢地,我隻 V 型唔會咁靚仔
多謝 Ben兄 介紹 ... 原來除左「遮醜版」,仲有「增高件」可以加高 d 另佢比例再正 d ...

:no: 媽呀,我睇左 d 乜 .... (講到好似睇左 deep web 咁 tim)
好毒呀!頂你個肺!:blame: