Toysdaily 玩具日報

查看: 7558|回復: 17

[個人收藏] 千值練GGGG

因為轉pose太麻煩所以只係唔同角度影一影算:DD我隻冇中sad只係大髀關節有少少鬆,不過整體係夠大隻又靚嘅:shiny:論性價比就一定唔值架嘞,就算之前套超獸set都抵玩過佢!咁既然買咗又好彩冇乜事我都收貨嘅:58:
那些SR可以退下來了:he:

Hell & Heaven {:1_213:}

我果隻都無sad而且個個關節都實到死,
最抵死係連螺絲蓋粒螺絲都實到死,燈我都未試.
Gundam6j 發表於 15-3-2021 09:59 AM
我果隻都無sad而且個個關節都實到死,
最抵死係連螺絲蓋粒螺絲都實到死,燈我都未試. ...

感覺用細一字批會比較食到力,另對手真係要慢慢扭小心整花
關節係實到郁唔到嗎?
其實我覺得,關節如果實到郁唔到都係「問題」
:cool:
Vince 發表於 15-3-2021 11:04 AM
關節係實到郁唔到嗎?
其實我覺得,關節如果實到郁唔到都係「問題」
...

郁到,只係驚用錯力撞到其它位會刮花,一定要睇住慢慢扭!
wwwkcc 發表於 15-3-2021 11:12 AM
郁到,只係驚用錯力撞到其它位會刮花,一定要睇住慢慢扭!

Ic。玩千值練既玩具,慢慢扭先係「正確態度」呀 :DD
呢隻從頭到尾都無入手沖動,反而隻SRX就好快定左,

合體機械人魔力係勁d.
馬仔 發表於 15-3-2021 11:21 AM
呢隻從頭到尾都無入手沖動,反而隻SRX就好快定左,

合體機械人魔力係勁d. ...

咁pose+呢?走唔甩喇掛:he:
睇外型,呢隻真係好靚。
希望老千以後生生性性~~
Garycharm 發表於 15-3-2021 02:34 PM
睇外型,呢隻真係好靚。
希望老千以後生生性性~~

千值產品依家好似得鉄機巧質素係最穩定?但我對老變冇乜愛買1隻收藏已足夠,機甲條line因外形真係啱晒我所以點都會儲齊佢,而其它貴價機械人產品相信佢都係繼續以外形吸訂,設計用料照舊奇奇怪怪咁行落去,好彩多咗間pose+可以選擇:(
我個隻都無sad,不過個燈制真係好牙煙,非常易斷,建議唔好成日玩燈。另外大腿關節超實,要好有勇氣先可提腿到90度:x
個人玩後感︰
呢隻唔太想擺POSE,太尖同太重,裝組時我隻手都刮左幾塊皮。我都係「企屍」算。
同埋腳指甲太尖,好難遲免完全唔崩,要開盒就預左。
原本想著住燈影嘅,但效果唔明顯所以放棄

睇咗youtube先知頸位仲有個左右郁嘅關節緊係即試

呢次千值個背翼連接位就確係做得幾好,可惜成件產品最失敗就係個stand同屁股件連接件,無論幾大力扲都唔實搖一搖就鬆搞咩呀:(

Protect Shield{:1_213:}

wwwkcc 發表於 29-3-2021 10:19 AM
原本想著住燈影嘅,但效果唔明顯所以放棄

睇咗youtube先知頸位仲有個左右郁嘅關節緊係即試

無錢入呢隻,最近買左盒GGGG食玩番來玩下。

買pose+好過啦~  發表於 29-3-2021 11:37 AM
其實換個角度睇,反正佢都唔係適合成日扭,擺定一個pose入櫃長期站屍嘅話,咁嗰set武器包都未必需要買,可以慳番