Toysdaily 玩具日報

查看: 7365|回復: 17

[個人收藏] Gundam 2021 Hathaway's Flash 閃光的哈薩維

5月係小弟生日,咁啱閃光不俏子又上影,咁高興熱鬧,當然要入返佢地捧下場{:1_220:}

而家B記又學A社出咩有上marking同無marking版,好學唔學。
只要有人買, 賓大係可以用盡方法呃晒收藏家d錢。
馬仔 發表於 4-3-2021 08:03 PM
而家B記又學A社出咩有上marking同無marking版,好學唔學。

師兄,好似調轉咗,係B社出marking版先……
下星期搵個下午開箱

TODAY, TODAY, IS TODAY!:$

OPEN 1ST BOX IN THE MORNING, WILL OPEN PENELOPE IN THE AFTERNOON!:p

robot魂 竟然用發寶膠 :@
好高級咁 wor ...
不過對 閃光的敗家仔 興趣不大 ...
:67:
能夠發泡膠盒盛載
睇來此商品受到相當重視

莫非有合金件嗎?

原設無留意喺邊個
己經唔覺靚
經KA叔修定
我依然覺唔靚又唔型
純白騎士姬Saber 發表於 7-5-2021 11:41 AM
能夠發泡膠盒盛載
睇來此商品受到相當重視

原設係森木靖泰, 佢啲設計好多都重口味所以真係估唔到咁多人會鍾意, 冥王計劃動畫都係佢負責機設
keroro-1972 發表於 7-5-2021 12:00 PM
原設係森木靖泰, 佢啲設計好多都重口味所以真係估唔到咁多人會鍾意, 冥王計劃動畫都係佢負責機設 ...

提起冥王計劃...d女仲省鏡過機設
爛尾作品破邪大星彈劾凰都一樣
鐘意女角都唔鐘意機設

不過話分兩頭說
森木靖泰好似有份參與魔法陣都市妖魔設定?
表現好有風格
keroro-1972 發表於 7-5-2021 12:00 PM
原設係森木靖泰, 佢啲設計好多都重口味所以真係估唔到咁多人會鍾意, 冥王計劃動畫都係佢負責機設 ...

唔係 wor 我覺得 冥王計劃 動畫係神作之一黎 ga
人同機設都超水準。係故事最尾結局馬fu左 d ja …
:x
坦白講,我當初都頂唔順習大大Xi高達的大墊膊同乜鬼大白鵝機設... 但有時d另類野睇睇下就覺得幾特別。我覺得未上重裝備都幾型,特別係白腳,好有騎士feel,上咗重裝雖然古古怪怪、好似露宿者身上的大棉被咁,但我相信打起上嚟好震撼!

希望好快有得睇

Vince 發表於 7-5-2021 01:12 PM
唔係 wor 我覺得 冥王計劃 動畫係神作之一黎 ga
人同機設都超水準。係故事最尾結局馬fu左 d ja …
...

個劇本以當年嚟計我覺得好神但發揮就麻麻地有啲浪費
純白騎士姬Saber 發表於 7-5-2021 12:09 PM
提起冥王計劃...d女仲省鏡過機設
爛尾作品破邪大星彈劾凰都一樣
鐘意女角都唔鐘意機設

冥王人設係麻宮騎亜, 即係魔法陣都市個畫家, 我有森木本畫集, 入面好多怪物應該有魔法陣啲妖魔設定

彈劾凰人設係平野俊宏, 平野有套漫畫叫戰鬥吧! 依刹一, 敵人係森木靖泰設計
玩具SQ1 發表於 7-5-2021 04:57 PM
坦白講,我當初都頂唔順習大大Xi高達的大墊膊同乜鬼大白鵝機設... 但有時d另類野睇睇下就覺得幾特別。我覺 ...

p-b都未訂完咁快收到?