Toysdaily 玩具日報

查看: 7227|回復: 13

[玩具報告] Threezero EVA 初號機 合金暴走 壓軸登場 開箱報告

未玩過 threezero d 隻。我自己黎講覺得最正暫時就 Metal Build 版。
{:1_203:}
Vince 發表於 26-2-2021 10:47 AM
未玩過 threezero d 隻。我自己黎講覺得最正暫時就 Metal Build 版。

呢隻最正係個暴走頭,同埋全外甲用左都幾多合金,但細節同就MB好D,不過價錢差成倍算幾抵玩
Edmond22 發表於 26-2-2021 11:26 AM
呢隻最正係個暴走頭,同埋全外甲用左都幾多合金,但細節同就MB好D,不過價錢差成倍算幾抵玩 ...

個頭係幾靚,不過插係普通 body 就唔夠霸氣咁 law。如果有得換 parts 變 400% 就更正啦:58:
拘束器太細……
Vince 發表於 26-2-2021 10:47 AM

太多MB都係入番盒,戒左
Edmond22 發表於 26-2-2021 11:26 AM
呢隻最正係個暴走頭,同埋全外甲用左都幾多合金,但細節同就MB好D,不過價錢差成倍算幾抵玩 ...

抵玩,正如我條片咁講,香港出品總係有陣cult味~未必跟足原作,但又吾知點講,總有其他影子~
Vince 發表於 26-2-2021 01:13 PM
個頭係幾靚,不過插係普通 body 就唔夠霸氣咁 law。如果有得換 parts 變 400% 就更正啦 ...

係嘅話可以再狂暴同血腥啲~
西環老妖2 發表於 26-2-2021 01:16 PM
拘束器太細……

睇番新設定,已經離廿年前嘅電視版爭好遠了,仲要成日改設定
瘋狂時鐘@_o!? 發表於 28-2-2021 12:28 AM
睇番新設定,已經離廿年前嘅電視版爭好遠了,仲要成日改設定

終於都完喇,可以休息下~
其實metal build定價2萬2日元,如果不是炒家,價錢同這隻差不多
對我嚟講,有樣可惜係新劇場版嘅初號機係神,而唔係tv版嘅野獸,所以可能因爲咁冇得做tv食力天使時抬頭趴低嘅嗰個經典動作
waiwaiwai326 發表於 23-3-2021 07:25 AM
其實metal build定價2萬2日元,如果不是炒家,價錢同這隻差不多

2萬2日元 約1千5百7, 呢隻9百左右咋喎
紫月葵 發表於 23-3-2021 07:27 PM
對我嚟講,有樣可惜係新劇場版嘅初號機係神,而唔係tv版嘅野獸,所以可能因爲咁冇得做tv食力天使時抬頭趴低 ...

原本諗住出哂先睇~但我都仲未得閒睇~