Toysdaily 玩具日報

[個人收藏] 疫情後遺症系列 : 馬沙之反擊 系列

今日放假完成咗長J 沙煞比 (夜鶯) ,RE來講相當高質素,個人鍾意大size模型,如Mega size...:34:

呢隻已榮升神物。{:1_203:}

呢隻仲有個過引之處,浮游炮設計極似... :46:

唯一唔係太滿意就係佢裙甲入面好似The-O 對隱藏手,可能因為唔係MG,竟然係冇得伸出... :what:

所以我打算自己改裝,同埋佢果兩隻大雞髀,我想改到好似Robot魂咁,可以向後接埋:p

玩具SQ1 發表於 18-3-2021 05:25 PM
呢隻仲有個過引之處,浮游炮設計極似...

哈哈, 笑了!

唔講唔覺, 越睇越似..........:)
Jegan之後, 進軍Doga...

Happy Friday to you all... continue next week:p

Finished 2 of 3 Doga...

One more to go... :p

師兄加油!

more & more!:)
玩具SQ1 發表於 18-3-2021 05:40 PM
唯一唔係太滿意就係佢裙甲入面好似The-O 對隱藏手,可能因為唔係MG,竟然係冇得伸出...

計劃後集齊所有配件,今日終完成。:$

Joint... from Mega size Unicorn, and tailormade metal extension tube

Next... 加一對裙下鬼手:p
DONE :$
ONE MORE DONE TODAY :)

MORE & MORE :p

GOT U! :p

夜鶯HG好過RE
熱烈歡迎 TOYSDAILY 回歸{:3_144:}
5月, 小弟終於完成Nu系列...{:3_131:}

另外再收到Mk5, 近呢幾日完成

之後再搞一直未得閒砌的元祖78 variant... G1, G3 及 CA...

師兄好波!

網站上得番第一時間就睇到你d作品, 真係正到爆!