Toysdaily 玩具日報

查看: 7641|回復: 14

[新品消息] 2021年8月 SHF 悟空BLACK 超級撒亞人桃紅

https://tamashii.jp/item_character/dragonball_series/

無左氣劍就算啦,佢就型在招氣劍,無左不如買其他人
會場個隻變相再版??連黑髮頭都無??
yugi 發表於 20-2-2021 10:06 AM
會場個隻變相再版??連黑髮頭都無??

無,連會場爆氣件,氣劍都無左,不如出金毛版啦,反正漫畫都變過金毛啦
真環保,一模三用。
無黑悟空頭,同會場版又分別不大,無興趣。
windowxp 發表於 20-2-2021 11:17 AM
真環保,一模三用。
無黑悟空頭,同會場版又分別不大,無興趣。

18號再出第三次又唔區阿,依位就不了
S.H.Figuarts ゴクウブラック-スーパーサイヤ人ロゼ-

価格:3,850円(税10%込)3,500円(税抜)   
発売日:2021年08月

■商品仕様
全高:約140㎜
材質:PVC、ABS製

■セット内容
・本体
・交換用手首左2種右3種
・交換用表情パーツ3種

https://tamashii.jp/item/13551/

價錢公道。
竟然同full power 超西悟空同價。
windowxp 發表於 20-2-2021 02:51 PM
價錢公道。

件都同full power 超西悟空差唔多又冷飯,合理啦,如果爆冷出未來悟飯,返番自已世界打17,18號一件背心的杜拉格斯,Z 18號另一造型就3,4百都受,始終Z同金毛先係小弟回憶:he:
windowxp 發表於 20-2-2021 02:51 PM
價錢公道。

價錢公道 x 2
正喎!小弟始終買唔到會場版,無諗過竟然仲有機會入手,雖然係閹割版,不過算啦!今次應該唔會再引發搶購潮啦卦?
THOUTHER 發表於 20-2-2021 11:05 PM
價錢公道 x 2
正喎!小弟始終買唔到會場版,無諗過竟然仲有機會入手,雖然係閹割版,不過算啦!今次應該 ...

唔會啦,會場版旋轉一直都一堆人放,2020個3隻就比較小人放,又炒貴,黑悟空第一隻魂限就炒到唔洗諗入手:(
講真,色水靚到不得了
似乎係新配色,又同會場版有啲唔同
原來件衫紫色,又幾靚喎,之前過兩隻我都有入,幾舊口入埋呢隻黎粗玩先