Toysdaily 玩具日報

[分享討論] 機械人研究所:Machine Robo 天威勇士 09 Tough Trailer 貨車弟弟

「機械人研究所」牛年第一次同大家見面,今集我地又講《Machine Robo 天威勇士》。不過當然唔係又介紹 POSE+ 無敵鐵甲人 啦 (重溫:https://youtu.be/ZVkDr5GX1tw),而係同一位 Designer (LU) 幫 Action Toys 設計既 Machine Robo Series。今集介紹既 09 Tough Trailer 貨車弟弟 可以話係系列中最大隻既,到底好唔好玩呢?現在 Vince 同 Raymond 就同大家一齊睇下 ~ ~ ~

Machine Robo 天威勇士 09 Tough Trailer 貨車弟弟
價格:$480 HKD
發售:2020年11月

https://youtu.be/-l1G7p4u5Ds

主持:Vince、Raymond
製作:Vince【vince@toysdaily.com
Special thanks to:Kidult United 共童体

如果大家喜歡,記住 訂閱、LIKE 同 SHARE 呀。

=================================================

喜歡我們視頻  請訂閱   玩具日報視頻  亦歡迎分享的我們的製作~~

這是我們的玩具日報頻道節目表連結啊(按我喇)  ^_^  

還有我們的俱樂部啊-  TD CHANNEL俱樂部歡迎大家一齊吹水啊

TOYSDAILY CHANNEL   
絕對唯一代表 「TOYSDAILY 玩具日報」 的頻道 !!

The transformation is a bit complicated... Still no time to buy MR08... :cool:
Douglas.M.Saint 發表於 22-2-2021 02:23 PM
The transformation is a bit complicated... Still no time to buy MR08...

玩左2次變形其實唔算太複雜。係某 d 位太 fit 要就下。
Douglas.M.Saint 發表於 22-2-2021 02:23 PM
The transformation is a bit complicated... Still no time to buy MR08...

玩左2次變形其實唔算太複雜。係某 d 位太 fit 要就下。
變型貨車後, 看說明書指示武器後半部份可以裝在車底
但是卡榫好像對不上, 裝不到
ken0011 發表於 24-2-2021 01:42 AM
變型貨車後, 看說明書指示武器後半部份可以裝在車底
但是卡榫好像對不上, 裝不到 ...

裝到 ga ....
你有冇「蚊」左槍尾出黎,再裝返上係揸手位?