Toysdaily 玩具日報

樓主: stonekeung01

[新品消息] HG 魔裝機神 CYBASTER 及限定 EXTRA FINISH

SHE呢隻,初版同再版所用的物料都有唔同,初版有用軟膠部份,結果啲軟膠放耐之後黃到呢。。。,仲要變彎咗,再版就無再用,分色仲仔細咗好多(初版仲有上色部份)
oh no.....個幾隻雞爪偷膠噶wow
waiwaiwai326 發表於 3-2-2021 10:27 PM
玩機戰都是出大絕才見到這個精靈憑依狀態,不緊要啦,最重要人型ok

同意,印象中魔裝機神系列好似剩係得佢識變型,只要其餘火、水、大地同埋古蘭修人型夠靚夠型就得!不過雀仔型態真係好核突,特別係對腳,成對腳伸正哂突哂出來,Halfeye版靚好多。
小弟反而奇怪,點解B社咁遲先搞魔裝機神系列,雖然魔裝機神D人氣高不成低不就!
THOUTHER 發表於 6-2-2021 02:05 AM
同意,印象中魔裝機神系列好似剩係得佢識變型,只要其餘火、水、大地同埋古蘭修人型夠靚夠型就得!不過雀 ...

遲有遲好嘅,如果Bandai係九十年代出魔裝機神嘅模型,以果時嘅技術出嘅模型,分分鐘要大改先至見得人啦!
咁都得!?要支持下了!

本帖子中包含更多資源

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有帳號?註冊

x

HG限定 魔裝機神 CYBASTER [Extra Finish]
価格:7,700円(税10%込)
2022年4月発送予定

https://hobby.dengeki.com/news/1449531/

本帖子中包含更多資源

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有帳號?註冊

x
Extra Finish隻色有驚喜喎
今次隻上色唔錯,可以入手
反正都賣咁貴,唔爭在送埋個魔法陣啦,唔知點解我反而覺得特殊銀色配返正常黃色,效果都唔差

賣咁貴不如自已油
PBHK
HG CYBASTER[EXTRA FINISH] [2022年5月發送]
https://p-bandai.com/hk/item/N2602255001001

見港魂開諗住大安旨意街鋪都會有,點知無不特止,港魂今日下什開始缺貨,失晒策
其實模型都大量生產,點解好似攪到周圍都無?
老實人 發表於 18-2-2022 12:24 AM
其實模型都大量生產,點解好似攪到周圍都無?

我都唔知點解魔裝每次出產品都會好缺貨,呢次出HG又係咁,不過啱啱又再販咗,應該會容易啲揾到