Toysdaily 玩具日報

[個人收藏] SHF~伊絲

我超少買仮面騎士商品
一來造型方面愈來愈古怪
像已經跳脫初心~
都係昭和時期昆蟲頭夠好睇
好睇還好睇
仮面系列我一集都未有睇過
可以話唔係fans...
所以相關玩物只入了一隻shf
仲要喺都幾耐下....
直至呢隻人形AI機器人「Humagear」
zero-one伊絲(鶴嶋乃愛)
因為少出囡囡
就算成為魂限商品都要入:^

其實響劇裡面, 睇住佢肥到連肚腩都跌埋出黎, 就好似步月讀後塵咁, 係唔係男主角都係越拍壞瘦...女主角就越拍越肥是定率呢....不過真係太商品化了, 故事又唔上唔落...我都放棄, 今年套劍(唔知叫咩名), 見到果個大叔個心真係離一離...男主角更加..我認我接受唔到....
其實小弟都好想入番隻支持一下,但見到如此尊容,真係買唔落手,明明SHF出過咁多次「星戰」、「復仇者」,人物面相應該無乜難度,點解會攪成咁?
唔知呢隻伊絲日後會唔會出「真骨彫」?或者到時先入手啦!
根本英俊 發表於 11-1-2021 01:36 PM
其實響劇裡面, 睇住佢肥到連肚腩都跌埋出黎, 就好似步月讀後塵咁, 係唔係男主角都係越拍壞瘦...女主角就越 ...

男主角都係越拍壞瘦...女主角就越拍越肥是定率呢
:42:可能關男角多體能運動(動作)事
操勞到瘦
而女角淪為花瓶...秘書都無乜大動作
仲有易肥體質
THOUTHER 發表於 11-1-2021 07:14 PM
其實小弟都好想入番隻支持一下,但見到如此尊容,真係買唔落手,明明SHF出過咁多次「星戰」、「復仇者」, ...

確實中伏了

估唔到Shf出拉打女顏值失手(睇落有d似福利福姑):38:
魂限果然明智

B社出品面相方面,一直係弱項,加上今年疫情影響,粗糙感更明顯,近期shodo 玉面金剛係表表者,我開左兩盒,一盒上色一撻撻,一盒似hello kitty無口,qc失蹤?{:2_303:}
谷口nozomi 發表於 13-1-2021 12:12 PM
B社出品面相方面,一直係弱項,加上今年疫情影響,粗糙感更明顯,近期shodo 玉面金剛係表表者,我開左兩盒,一盒 ...

所以日後B社shf特撮真人樣可免則免了