Toysdaily 玩具日報

[玩具報告] 中動 發光版 Iron Man Mk3 除了發光功能外還有新配件

Thanks for sharing!
honhon18 發表於 10-1-2021 08:43 AM
Thanks for sharing!

You are welcome

個火箭parts幾正,估唔到呢個比例都做到咁樣換件。 用 usb差電都唔錯, hottoys都無咁做,可能驚壞吧

師兄玩過呢隻同comicave, 唔知覺唔覺shf ironman如果賣500以上係難吸引人
mushroom 發表於 16-1-2022 08:33 PM
個火箭parts幾正,估唔到呢個比例都做到咁樣換件。 用 usb差電都唔錯, hottoys都無咁做,可能驚壞吧

師兄 ...

其實都係睇marketing,
Avanger完左就係完左,
好多人吾再跟落去,包括我,
話哂都追左十年,
好難再追多十年佢嘅玩具,
同聖衣神話一樣。
瘋狂時鐘@_o!? 發表於 17-1-2022 09:11 PM
其實都係睇marketing,
Avanger完左就係完左,
好多人吾再跟落去,包括我,

對, Avengers 1 有啲似Nolah batman, 變咗做經典IP, 唔怕過咗幾耐,專賣俾啲老fans

但係engame之後的作品,就無咗個熱潮

mushroom 發表於 18-1-2022 01:13 PM
對, Avengers 1 有啲似Nolah batman, 變咗做經典IP, 唔怕過咗幾耐,專賣俾啲老fans

但係engame之後的作 ...

Endgame之後就不停搵啲大卡士演員同導演,又成日玩懷舊,不過懷舊都係呢幾年荷理活嘅方向黎