Toysdaily 玩具日報

查看: 6387|回復: 11

[新品消息] Flame Toys 鉄機巧 Transformers 變形金剛 Starscream 星星叫

設計圖發布
根本就係高達:(
百式 改改改
This is actually fairly close to the original IDW Starscream design by "Flame Toys" standards. :x
都好膠達下喎

攞你命3000仲要無得變形
Sell高可動+所謂懶型造型
代價真係大{:1_374:}
:oh:100%係高達 :ar:
上半身還可以,下半身就完全無左千值既風格,要改改。
其實鉄機巧都已經出到第五、六隻,大家都仲係用G1 Transformers個造型、思維去睇呢條line。。。

都話人哋係跟IDW Transformers啦。。。:67:
都話人哋係跟IDW Transformers啦 x 2 .上綱睇隻 idw 都係咁樣:x
Transformers變唔到型!:58::34:
ToyKnife 發表於 9-1-2021 11:28 PM
其實鉄機巧都已經出到第五、六隻,大家都仲係用G1 Transformers個造型、思維去睇呢條line。。。

都話人哋 ...

應該話,都已經出到第五、六隻,即係個市有批愛好者追捧,如果唔係出第二、三隻已經出檔
laiken 發表於 10-1-2021 12:08 PM
應該話,都已經出到第五、六隻,即係個市有批愛好者追捧,如果唔係出第二、三隻已經出檔 ...

啱呀,而我意思係每次鉄機巧有新公佈,各師兄都仲有話個外型點樣唔似Transformer,似Gundam etc,但係人哋由第一隻Drift開始其實已經係「好忠於原著」㗎啦~ :36: 真係跟足IDW版,無魔改過,所以唔關千值練事,係IDW設定已推翻咗TF傳統設定。

小弟都係因為呢條line而破例買第一隻「唔可以變形嘅變形金剛」,之後就變成fans,不能自拔啦:35: