Toysdaily 玩具日報

[分享討論] 機械人研究所:MINI DEFORMED 宇宙大帝 GOD SIGMA

由於小編係2020年不想再努力,所以就剪輯左之前 Facebook LIVE 既 MINI DEFORMED 宇宙大帝 GOD SIGMA 既 UNBOX 作為今個星期既新年特別版,希望大家喜歡。踏入 2021年,希望疫情快過,百業興旺。HAPPY NEW YEAR。

MINI DEFORMED 宇宙大帝 GOD SIGMA
價格:$208 HKD
發售:2020年12月

https://youtu.be/c8W1y5dbrK0

主持:白狼、Raymond
製作:Vince【vince@toysdaily.com

如果大家喜歡,記住 LIKE、SUBSCRIBE 同 SHARE 呀。

=================================================

喜歡我們視頻  請訂閱   玩具日報視頻  亦歡迎分享的我們的製作~~

這是我們的玩具日報頻道節目表連結啊(按我喇)  ^_^  

還有我們的俱樂部啊-  TD CHANNEL俱樂部歡迎大家一齊吹水啊

TOYSDAILY CHANNEL   
絕對唯一代表 「TOYSDAILY 玩具日報」 的頻道 !!

請問市面那裡仲買到是208....:cool::cool::cool:
求指引
除咗$208之外,好似唔算太吸引,分體對腳殘廢,合體大量剩件
炒價真係唔值
又登入唔到 發表於 2-1-2021 12:14 AM
請問市面那裡仲買到是208....
求指引

d 個系列真係要一出即買 ... 如果錯過左,一係食炒價,一係慢慢等再版 ...
{:1_217:}
紫月葵 發表於 2-1-2021 07:02 PM
除咗$208之外,好似唔算太吸引,分體對腳殘廢,合體大量剩件
炒價真係唔值 ...

買角色 law ... 宇宙大帝 除左 bandai ... 冇乜其他廠出。
紫月葵 發表於 2-1-2021 07:02 PM
炒價真係唔值 ...

之前在日本買到宇宙大帝和機甲艦隊老模,當然平香港一截。。
現在無得出去真的很無得買平野。。。:cool:
又登入唔到 發表於 3-1-2021 01:27 AM
之前在日本買到宇宙大帝和機甲艦隊老模,當然平香港一截。。
現在無得出去真的很無得買平野。。。 ...

系呀有排唔去得JP,毛得执平入。

懷念飞去關東如似去铜锣湾嘅日子