Toysdaily 玩具日報

[玩具攝影] Metal Build - Fight for Freedom - 沒有從天而降的自由 +2.0

Fight for FREEDOM
奥布的人民要站起來, 唔可以只係祈求有大天使號的來臨

從天而降的自由只會在小說電影中出現

----------------------------------------------

8年了, 站屍8年了, 第一次認真少少同你影相

你可以休息了, 2.0會接力企你的位置

同場加影 MB Freedom 2.0

既然自由出2.0

咁突撃都有機會2.0了!

多謝分享
放埋一齊,直覺話我知右邊隻靚D原來就係1.0,左邊隻2.0條腰仲高過心口 :x
wiswis 發表於 6-1-2021 01:08 PM
放埋一齊,直覺話我知右邊隻靚D原來就係1.0,左邊隻2.0條腰仲高過心口

2.0之後覺得......1.0好玩D好扭D........2.0就只係配合返SF/命運/Strike今時今日的style

2.0拍埋SF身邊真係唔係好分得出兩隻野..... 配色同decal都太似

有D後悔開2.0之前就打包左隻1.0,下次都係拎返出來
完全係兩個感覺唔同的產品,唔係上下位替代的關係

1.0 同 concept 2 價格差成倍有多。都係1.0 抵玩D