Toysdaily 玩具日報

返回列表 發新帖
樓主: ygat2005

[個人收藏] 小羊 ~ 2020 Annual Report

關閉 [複製鏈接]
stonekeung01 發表於 1-1-2021 03:40 PM
多謝樓主你針對我,既然你想趕我走我咪走囉,成日俾你啲有崇高思想嘅理想L冷嘲熱諷,乜戀嘢廣告打手?我冇 ...

其實我都幾鐘意睇新品post
stonekeung01 發表於 1-1-2021 03:40 PM
多謝樓主你針對我,既然你想趕我走我咪走囉,成日俾你啲有崇高思想嘅理想L冷嘲熱諷,乜戀嘢廣告打手?我冇 ...

唔好走呀!!

我都鍾意睇新品 post 呀!!
其實有或多新品 post ,對想討論或出 post 既人無太大影響!!

我曾經同一個 "前" Toysdaily 會員傾過,問佢點解唔再上 Toysdaily,唔再在 toysdaily 留言...

佢既答覆係...依家 Facebook 已經乜都有,唔使上 Toysdaily 喇...

佢喱個答覆,可參考一下...

點解 forum 無人上...
Lau 發表於 1-1-2021 09:46 PM
其實有或多新品 post ,對想討論或出 post 既人無太大影響!!

我曾經同一個 "前" Toysdaily 會員傾過,問 ...

Forum 已經係過時既產物,FB,IG,TG GROUP等,影相拍片又容易,FB PAGE又唔使錢運作,幾乎已經完全取代FORUM

如果無新品POST,呢度都無咁多新POST啦,你睇模聯過FORUM,可能成個星期都無一個新POST

:help:
作死你咩  掉低戰友