Toysdaily 玩具日報

查看: 19441|回復: 6

[玩具報告] HT - Mandalorian 曼特洛人 (看後感,有劇透)

:)

昨天看了Season 2 結局( total 8集). 作為SW Fans 很感動, 由第一集的 Boba Fett 甲 ; 第二集 X-Wings fighter ; 之後既Tusken Raider同真人版既Ahsoka, 同surprise 飾演 Jango Fett既Temuera Morrison 做真 Boba Fett.....完全Fans 向, 一集比一集好睇. 到last 集仲有最最最激動既人出現..... 簡直睇到想喊

呢只係Season 1 後期已著了 Besker Aromer 既. DX版包埋 Baby Yoga(真名係Grogu)坐既Egg Basket, 及可著燈既 Besker Camtono, 呢只既Parts 都真係多, 火炎/ 飛彈 effect ; 刀仔,飛鉤,通話機,噴射pack....etc, 太多都無一一影下

last 1集除了 The jedi 出場, 還交代了 Mando 要同 Grogu 離別, 那數分鐘表達既父子情都好Touching....並完成了 Mando 原本使命, 把 the child 交回 Jedi....

(頭雕自己加)

Luke 出場也呼應返電影 Starwars Rogue One 時尾斷 Darth Vadar 1個打廿個.....
呢個先係第6集之後的 Luke ....(並唔係SW EP VIII 果個囉.......)

R2出場都係開心 ..... 呢幕係感人既
Mando 仲將會有3.0( 之前 CWB 店已見過連speeder bike出

玩具來講, 呢只夠玩, 同之前只 Commander Coda 都係無揸流灘.....果然SW係拷活親生仔:p

thank you

依隻我都有訂,但覺得 D Besker 唔夠劇中所見噤炅熠熠囉!

:what:

{:3_144:}完全Fans{:3_144:}
絕對應同樓主對season2既觀感, 尾集真係完全估唔到咁精彩, 要連睇兩晚, 兼開隻mandalo玩住睇.
BTW 想請問下樓或其他師兄, 各位隻mandalo件披肩背面有冇發現正中心有個小窿呢? 小弟隻就有, 不知是否hottoys刻意咁做?
anyway, 超期待season3 及 其他外傳.
我的寶貝 發表於 28-12-2020 07:12 PM
絕對應同樓主對season2既觀感, 尾集真係完全估唔到咁精彩, 要連睇兩晚, 兼開隻mandalo玩住睇.
BTW 想請問 ...

小窿係 mando 揹長槍時,背後有個pu帶連小磁石穿入個窿再圈住把槍。咁把槍就可固定

你都影下相 post 下啦
oh 明白了, 冇諗到呢點 , 謝謝樓主既提示.

睇吓説明書就知啦!  發表於 3-1-2021 12:45 PM