Toysdaily 玩具日報

返回列表 發新帖
樓主: stonekeung01

[新品消息] 6月 魂限 SHF【龍珠超】希特

呢隻「龜頭星人」希特果然係魂限,放响魂限度賣先至係正常,等佢插水插到落四魚樓下先至諗好唔好入啦!
THOUTHER 發表於 7-1-2021 06:24 PM
呢隻「龜頭星人」希特果然係魂限,放响魂限度賣先至係正常,等佢插水插到落四魚樓下先至諗好唔好入啦! ...

四魚,不如三魚幾入21號OR黑毛隻布羅利OR五舊尾入會場隻黑悟空算:DD
THOUTHER 發表於 7-1-2021 06:24 PM
呢隻「龜頭星人」希特果然係魂限,放响魂限度賣先至係正常,等佢插水插到落四魚樓下先至諗好唔好入啦! ...

呢隻頂多買DRAGON STAR果隻算

可惜跟翻魂展今年之後多數主角果邊角色, 睇黎今年菲利左右手及二三形態應該無機會了
這隻高大版培植人真係零興趣。
專心出菲利篇同人造人,斯路篇好過。
我唔想b記覺得無人買超,就覺得無人買龍珠,之後斷line
S.H.Figuarts HIT
Scheduled Release: June 2021

https://www.facebook.com/tamashii.nations.japan/

windowxp 發表於 8-1-2021 02:29 PM
這隻高大版培植人真係零興趣。
專心出菲利篇同人造人,斯路篇好過。
我唔想b記覺得無人買超,就覺得無人買 ...

杜拉格斯初出場造型拖極都唔肯計畫出2.0,情如出左超個果造型先,等都等N咁多年....
G3X 發表於 2-2-2021 03:23 PM
杜拉格斯初出場造型拖極都唔肯計畫出2.0,情如出左超個果造型先,等都等N咁多年.... ...

杜拉1.0依家睇翻都算ok
另外,杜拉太靚仔,可以有唔同造型。
反而2.0,希望出劇場版銀河戰士個款短牛仔褸造型,另外可以雙手插袋。
windowxp 發表於 2-2-2021 04:12 PM
杜拉1.0依家睇翻都算ok
另外,杜拉太靚仔,可以有唔同造型。
反而2.0,希望出劇場版銀河戰士個款短牛仔褸 ...

1.0太矮啦,1.0素體依幾年角度睇已經唔好睇,牛仔褸露手臂大隻佬佬,B記肯出,我都OK,6月隻悟空,再過2個月應該又比達,睇吓又無痴到出隻新2.0
睇翻魂展除左立巴改色外下半年如無意外全部都係主角果邊
yugi 發表於 2-2-2021 05:29 PM
睇翻魂展除左立巴改色外下半年如無意外全部都係主角果邊

比達實無走雞,重點依隻之後會出斯路篇邊幾隻
G3X 發表於 3-2-2021 07:11 AM
比達實無走雞,重點依隻之後會出斯路篇邊幾隻

天津飯2.0,阿樂2.0。
雖然斯路出左三個段本,都希望出2.0,可以再大隻d,高d,眼細d
windowxp 發表於 3-2-2021 11:04 AM
天津飯2.0,阿樂2.0。
雖然斯路出左三個段本,都希望出2.0,可以再大隻d,高d,眼細d ...

天津飯同阿樂又出一次新,個人又可以跳過足一年,出17,18號,杜拉2.0,斯路其他形態,爆冷出未來悟飯就有興趣
G3X 發表於 3-2-2021 11:30 AM
天津飯同阿樂又出一次新,個人又可以跳過足一年,出17,18號,杜拉2.0,斯路其他形態,爆冷出未來悟飯就有興趣 ...

仲有19號同埋20號啊!B社係唔係驚咗東北亞某位國家領導人唔敢出19號啊?
杜拉格斯好多造型,長袖牛仔褸、劇場版無袖牛仔褸、淨黑色小背心加埋已經可以出三次,點都好過悟空、比達無限loop啦!
THOUTHER 發表於 4-2-2021 06:12 PM
仲有19號同埋20號啊!B社係唔係驚咗東北亞某位國家領導人唔敢出19號啊?
杜拉格斯好多造型,長袖牛仔褸、 ...

可惜b記當出左杜拉格斯超個造型就當算番新出左一次
魂 NATIONS TOKYO 展出