Toysdaily 玩具日報

[新品消息] 「METAL BUILD」GUNDAM ASTRAY RED DRAGON改

魂 NATIONS TOKYO 展出

https://hobby.dengeki.com/news/1128135/

TD可唔可以俾我講一次粗口?? PLEASE!!! 仲要係好粗嗰隻~!!!!!

多個頭頂特效又出一隻....其實你之前「幾次」加配多個頭就得啦!!! Caletvwch option你已經喺魂限出咗啦!!!!!!
只有一句:了無新意! 沒什興趣!
ToyKnife 發表於 30-11-2020 12:19 PM
TD可唔可以俾我講一次粗口?? PLEASE!!! 仲要係好粗嗰隻~!!!!!

多個頭頂特效又出一隻....其實你之前「幾次 ...

劍同主體/背包插孔之間果段連接件外觀唔同左
希望蟹晒佢 :x
sniperxp 發表於 1-12-2020 07:42 AM
劍同主體/背包插孔之間果段連接件外觀唔同左

真係要photo hunt....

明白一定有少量分別,不過真係覺得可以考慮用換件重現不同version,而唔係好少改動又出隻新嘢咁