Toysdaily 玩具日報

查看: 20245|回復: 37

[新品消息] hachette 雜誌 鐵甲萬能俠

https://youtu.be/xUeEDo-Z_5M

本帖子中包含更多資源

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有帳號?註冊

x
依本雜誌真係咩產品都可以分開到100期黎出.....
kr2004jp 發表於 10-11-2020 04:24 PM
依本雜誌真係咩產品都可以分開到100期黎出.....

其實係將一盒 PG 級既 模型 分開佢 100 期出 ...
我真係有興趣 d 隻萬能俠 ... 但一盒模型要分 1~2年 買 ... 我會覺得勁煩 LAW ...
:cool:
等同韋基利 & Thunder Bird 2咁,見到係好正,但等2年先齊,太耐了
:unhappy:

太多童年陰影

冇乜必要都唔好博

喺日本一定買得齊
香港欠一期你跪晒玻璃裸跑都未必有:cool:
好多香港都沒代理, 要訂....
會唔會出到一半停刊?
vitamintoyr 發表於 10-11-2020 10:36 PM
會唔會出到一半停刊?

將來既野邊個知 ... 可能係自己冇命先都唔定 ...
都係果句,等 1~2 年先可以儲齊一盒模型 ... 真係耐性既表現。
兩年當係等HT派貨心理上會唔會好D?
my robi is in full set....but still not been built......
嘩!唔係講笑,快快幾分鐘睇完個video,心跳完全加速,琴日睇完個"超級戰隊時間—反派女幹部"post,都冇呢個感覺。
75cm高!Metal body! Impressive gimmicks! 不過其他身體內構沒有介紹,有點未知之數。
耐性還耐性,這些大玩意,真是金錢和地方的大大挑戰。

好正呀, 唔知第1期出左未..
連 氣體硫酸 都可以做到出嚟, 真係唔知講咩好
:x我........我要........我要砌!
:$有條女幫我砌埋就最理想!
:46:睇到出煙,發光,舉起......手臂!:handshake:教我怎能不買呢?

アシェット 週刊 鉄の城 鐵甲萬能俠 Z 全高75cm