Toysdaily 玩具日報

查看: 7363|回復: 11

[個人收藏] 疫情後遺症系列 : MG 阿姆羅(阿寶) 系列

近日心血來潮 想砌返 阿寶 揸過嘅機體,如無意外,仲有兩隻下星期到貨... :D

Hey, how about Hi-Nu (Ka version)... :no:

師兄買到隻Z巾 3號機咁勁?:74:

日馬買?
钢加农/镭射大炮、钢坦克/太空坦克 亚宝都揸过。:he:
機械人動畫迷 發表於 20-11-2020 09:19 PM
钢加农/镭射大炮、钢坦克/太空坦克 亚宝都揸过。

係,不過係劇情需要,我講緊嘅係佢專用嘅機...
機械人動畫迷 發表於 20-11-2020 09:19 PM

掂過 不等於專用 兩個概念
Gundam@EFSF 發表於 21-11-2020 03:14 PM

Exactly, thanks!

唔止咁多,寶寶連力奇·戴亞斯都揸過。
Gundam@EFSF 發表於 21-11-2020 03:14 PM

哩点我梗係知,但见上面讲嘅係揸过嘅机体,冇话係专用。

话时话,如果係讲专用机,仲有一部亚宝专用但冇揸过机体——RX-78NT-1。
素組王 發表於 21-11-2020 07:27 PM
唔止咁多,寶寶連力奇·戴亞斯都揸過。

真係要数嘅话,真係一大堆:G3、GM、MK2、零式、KRX-00、RGM-88X、MSΖ-009M、RMS-099S、MSK-008R,数数埋埋真係有好多。
機械人動畫迷 發表於 21-11-2020 11:06 PM
真係要数嘅话,真係一大堆:G3、GM、MK2、零式、KRX-00、RGM-88X、MSΖ-009M、RMS-099S、MSK-008R,数数 ...

:$:$:$:$:$:$:$:$:$:$
Update... :love:

Next... Hi-Nu

近日工作比較忙,加上唔鍾意佢個浮游炮水貼,所以要上公司天台噴浮游炮,昨日再執下個基地,今日終於完成了,感動呀!:love:

我幫佢哋起咗個名... <Hall of Fame : Amuro Ray's customized Mobile Suits>

:$