Toysdaily 玩具日報

樓主: stonekeung01

[新品消息] MG 1/100 MOBILE GINN 捷武

一般兵用就通販,唔知Bandai又會放邊幾款做網上限定發賣呢?
MG 1/100 モビルジン
価格: 4,730円(税10%込)
発売日: 2021年04月17日
https://bandai-hobby.net/item/4342/

本帖子中包含更多資源

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有帳號?註冊

x
根據呢個box art,下一幕就係俾Strike用刀仔插死
rainmaker313 發表於 24-3-2021 11:31 PM
一般兵用就通販,唔知Bandai又會放邊幾款做網上限定發賣呢?

黃昏之魔彈..........
THE GUNDAM BASE 福岡展出

本帖子中包含更多資源

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有帳號?註冊

x
唔知會唔會出有武士刀果隻高機動二型
kachun1122 發表於 12-4-2021 08:05 PM
唔知會唔會出有武士刀果隻高機動二型

如果呢隻量產機賣得好應該都會有,不過其餘型號九成九都會放魂限,我都幾期待佢出Stargazers沙色嗰隻全武裝
呢隻GINN都出得幾用心,分色又足,用通用骨架減低成本帶來的優點,希望BANDAI之後可以KEEP住出多D MG seed系列雜兵,期待佢會出埋烈焰老虎
機設太核突,除咗模型店打手和炒狗,冇人會中意
又俾人代表咗:38:。。。
夾硬又要變埋九頭身真係好恐怖, 所有機體同一個身形豪無特色真係會好賣啲?

我覺得已經同呢個世界完全脫節!:die:
may20 發表於 13-4-2021 04:46 PM
機設太核突,除咗模型店打手和炒狗,冇人會中意

妄想症嚴重到以為呢個世界得番模型店打手同炒狗, 你真係要睇下醫生...
nobita16 發表於 14-4-2021 02:00 AM
妄想症嚴重到以為呢個世界得番模型店打手同炒狗, 你真係要睇下醫生...

咁真係核突丫嘛,係咪比我講中咗所以人身攻擊我?

我都唔明呢款有咩奶油MG :no:
ray1849 發表於 14-4-2021 12:33 PM
我都唔明呢款有咩奶油MG

因為一模可以多用,其他派生機放PB,FAT FAT